) Meni Jonas ne gre iz glave. Mislim nanj. Upam, da zdravila končno primejo
Mamico osebno poznam in me je vse skupaj še bolj iztirilo. Tudi pri nas napredek glede GH. Še sama ne morme verjet. Prvič je hrano tudi pogoltnila in nič se ni kregala. Dala sem ji pa korenčka iz goveje juhice. Upam, da bo tudi jutri tako
Jst86,
sem se prav nasmejala ob 6x kakanju
To si boš sigurno zapomnila
Annie, jaz ne kompliciram preveč pri GH. Poskušam dati le čimveč sezonskega sadja, če se da in ne preveč "eksotičnih". Niti banane mi niso preveč všeč. Tudi kupljene kašice bodo za kdaj pa kdaj. Se mi zdi, da je P pri MIhu rekla, da lahko po 6. mesecu je tudi mlečne izdelke (razen kravjega mleka). Miha je imel zelo rad navadne jogurte in navadne male skutke od LJ mlekarn. No, zdaj je vse to "mission impossible". On jogurtov ne mara, razen če ga skrijem v sadje. Tudi sadje vseh različnih barv (kivi recimo) mu naredim tako, da zmiksam banano in kivi. Kar za glavo se držim, ko pomisli, kako je pred enim letom jedel vse, zdaj pa bi ves teden lahko jedel tudi pašteto na žlico brez kruha
Ena je pisala, da je dala kivi. Je bilo kaj reakcije? Vneta ritka? Izpuščaji? Kivi je kar alergen (agrum), zato sprašujem.
Daj vprašanje na splošni forum. Mogoče pa dobiš še kakšno idejo, čeprav ste verjetno že vse poskusili. To je pa za znoret, če se še spat ne moreš. Te vabim na močno jutranjo
Jaz jo ravnokar pijem.
Pridne ste! Zdaj pa pospravljat in kuhat.

Za lažje razumevanje, kaj se dogaja v nosečnosti s telesom nosečnice, otrokom v njem in za kakšen...
Vse o nosečnosti

V celotni nosečnosti je Rh negativni faktor edini od vseh krvnih skupin, ki povzroča težave. Rh-n...
Vse o nosečnosti
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!