Jaz sem se pravkar podpisala v elektronsko žalno knjigo, Duskamb, hvala za link.
Čakam Žana da se zbudi, končno je tudi on začel spati čez noč do deset ur v kosu, potem poje in spi še dalje. In to vse odkar sem ga začela polagati ponovno na trebušček.
Jutri imava pregled in drugo cepljenje in sem že sedaj vsa nervozna, ker je bil cel hudič že po prvem, kako bo šele sedaj. Tokrat mu bom dala Calpol kar preventivno, ker sem prvič čakala do drugega dneva.
Vsem ki imate bolne otroke pa želim čimprejšnje okrevanje.
Sandra rabim recept za kuhane slive, ker Jaka je nenormalno zaprt.
js sem samo suhe slive skuhala v malo vode (dodala malo sladkorja), ko so bile čisto mehke (recimo po 5 minutah vretja) sem jih z paličnim mešalnikom spasirala do gladkega
enej ima res zelo rad slive! če mu ne bo všeč, magari še dodaj sladkorja, ker so lahko zelo kisle
pa javi če bo delovalo
upam da bo! enej je imel čez pol ure že tako polno plenico
in pol še 2x
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
Tudi mene včasih te teorije čist iz tira vržejo, čeprav vem, da je vsak dojenček edinstven. Npr. to, da se eni full obračajo, pa dvigujejo in podobno. Tako kot sem že prej napisala...moj Žan je na tleh len kot kakšen črnogorc (pa brez zamere
).
Jaz se Žanu maksimalno prilagodim in če mu paše mir ga naj v večini ima, če želi stalno pozornost naj jo ima....so pa tudi trenutki, ko ne more biti vse po njegovo.
Žan se tudi na glas smeji le nama in moji sestri, do ostalih pa je full previden oziroma se tudi nasmiha, ampak ne na glas. Bo že prišel čas
.
helenav...pa vprašaj pediatrinjo kaj ti predlaga. Ali bi se morala bolj vključiti, ali jo enostavno kar pusti
Moja pediatrinja vedno sprašuje o socialnem kontaktu in da nasvete, čeprav je ona pristašica tega, da moraš čim več sodelovat z otrokom. Ona jih tudi ogromno pošlje v RA, že zato da se naučiš handlinga in vspodbujanja otroka v razvoj. Pol pa vedi kaj je prav
Sandra, ma kaj ni ostalo nič olupka? Te suhe ga imajo full močnega.
Koliko sliv pa mu daš, da se tako lepo pokaka?
avtosedež mi imamo 0-18kg (concord ultimax)
jaz gledam bebe confort-----kaj si kaj premerjala ta dva, ko si kupovala?
avtosedež mi imamo 0-18kg (concord ultimax)
jaz gledam bebe confort-----kaj si kaj premerjala ta dva, ko si kupovala?
Helena is back
Kam je pa to za zapisat?
Helena, ti kar pusti malo, da se sama zabva. Ko začnejo hodit, bo še dovolj časa za nenehno animiranje

Pa ne se sekirat glede gibanja. Miha je ležal kot kip. Nič nogic v ustka, nič..še kravic ni hotel pasti, tvoja pa se že prevali na bok. Nič ne zaostaja v razvoju. Večina je takih. Če bosta pa napoteni v RA, pa to štej kot plus. Se zna zgoditi, da bi v dveh tednih "pravih" vaj prava akrobatka.
Srček, pri nas je bilo po drugem cepljenju vse v redu. V petek nas čaka tretje. Tudi jaz ji bom verjetno kar preventivno dala svečko.
Cviljenje. Maja še ni v hudi fazi

, ker je naš fant cvilil v visokem C, da si rabil čepke za ušesa in to vedno, ko je dobil kakšen zob. Mogoče zato, ker je imel drugačen občutek v ustih
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!