IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*
Sandra z veseljem pomagam, upam da je dovolj razumno napisano.
vaj pa nimam kje napisanih ali narisanih, pač kar si zapomnim iz terapije delava doma med igro.
Mi pa terapevtka, pokaže večkrat in vsakič zraven glasno ponavlja na kaj naj pazim oz. vsak gib ki ga naredi opiše ali pa pokaže na sebi, kako ni prav,....
Sandra sem te včeraj pograšala, ko se nič nisi javla.
primorke a imate še burjo?
si lepo razložila in zdaj to midva prakticirava, sem ga posedla, ga držala za medenico, ko se je hotel perkucnit, sem mu pustila, da sam najde ravnotežje in večkrat mu je uspelo

če pa mu ni, pa sem mu pomagala, da se je zvrnil na bok-z malo vaje, pa bo vse znal

HVALA ŠE 1X
pa še dragemu sem včeraj pokazala, kako ga mora držat, ko sedi
ja, imamo še vedno
burjo in to tako, da bo sigurno spet ruvalo drevesa in zvračalo kamijone...
jutri je 3 obletnica smrti moje mamice in če bo taka burja, kako bomo šli vsi na grob

sej še vse vaze, sveče pa rožice zvrača
nefretiti kaj digitalna kaže narobe?

ker meni tudi več pokaže kot navadna (pa se vedno tolažim, da digitalna kaže narobe)
mi pa je pred 2 leti na isti digitalni kazalo 10kg manj
tako, da punce, enkrat čez kak mesec se bom tudi js lotila ločevalne diete

enih 5 kg bi pa res rada dala dol! in ne mi: sej ti si suha...bla, bla, bla...ker nisem!

če imam 10kg več kot pred 2 leti, pol pa je mal za razmislit
no, Enej je spet prespal od 21h30-6h, pol pa še do 8h...zdaj pa se mu že spi
.......uhhhhh neki poka v plenički
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦