Dobro jutro,
guppy...upam, da bo Maja kmalu ok. Mogoče so pa zobki na pohodu
Marko je pravi car....še mal pa se ti bo začel na nogice postavljat. JUPI! A sedi tudi že?
Tudi mi doziramo zdravila z inekcijo. Meni je tolk težko dat svečko...sem pristašica sirupa, pa ga lepo pogoltne.
IZVIRNO SPOROČILO: guppy
P.S: Ugotovila sem, da naš ušesni toplomer kaže skorajda enako vrednost temperature kot živosrebrni pod pazduho. Odstopanje je mogoče +-0,1. Jupi!
Kateri termometer pa imaš? Jaz bom kamlu diplomirala z našim ušesnim. Noče in noče mi kazat pravilno. Non stop...mi kaže kot, da smo podhlajeni

. vem, da je pomemben kot, ampak žal ne gre.
Mi smo od P.
Pri 5,5 mesecih imamo 8.150 g in dolgi smo 67 cm.
Mater so smešni tile zdravniki. Pri naši P je na pripravništvu ena mlada zdravnica. Ona ga je vse po knjigah kontrolirala

. Full ga je pohvalila, ker že nekaj sekund sam sedi. Sem mislila, da bo rekla, da je prehitro...da ga ne smemo posedat, pa je prvo rekla....Sedi že, a ne? Jaz ga do sedja nisem nekaj velik posedala, pa ga bom akr začela. Kaj pa ostale???
Ko ga dam med noge bi na vsak način rad šel na vse štiri

. Tako, da sem mu začela dajat igačke na vsako stran noge....Rožica* mislim, da si ti že nekaj pisala o tem.
Glede GH mi je rekla, da kar naj dam malo jogurta k zelenjavi, če je noče pogoltnit. Pa tudi, da naj malo solim juhico, samo sladil ne uporabljat....No, pol pa vedi. Meni je patronažna rekla, da nič soli. Njaboljš je delat po občutku.
Tolk zaenkrat. Zdaj Žan spi. Aja....ga moram pohvalit....FULLLL JE BIL PRIDEN...SAMO SMEJAL SE JE.