IZVIRNO SPOROČILO: aljab
Res mi je smotano, ker ne vem kaj je bolj nezdravo...zelenjava, ki jo kupimo ali frutki. Moja teta je živilski tehnik v fructalu in pravi, da majo zelo stroge predpise za otroško hrano. Ta zelenjava iz trgovin je pa bolj tako. Komaj čakam poletje, da bom šla "v shopping" k mami.
to se tut js sprašujem, zato nisem prav nič proti temu, da se da otroku vsake toliko tudi kak frutek! js mu dam frutek sigurno 2x-3x na teden. ostale dni pa mu kuham. se zgodi, da noče jest in vržem cel frutek stran, se pa tut zgodi, da kuham zastojn
to pa je mal smešno, da moraš bit prikrajšana za normalen pregled, a?

mi smo bili danes not več kot 30 min.

ne bom spregledala vaših mer
lemavrica upam da to hitro mine in da ga ne bo več srbelo

jaaaa pridite!!! upam, da bomo imeli takrat glih tako vreme kot zadnje 2 dni, da se bomo skupaj potepali
korenček mu js normalno skuham v mogoče malo slani vodi (včasih pa mu dodam dušen riž) in vse skupaj zmečkam z vilico (ker če spasiraš bo vse lepljivo zaradi riža)
bučke mu skuham do mehkega in pol smečkam z vilico (bučka vedno vpije dosti vode, zato je že sama fajn sočna, drugače dodaj malo vode v kateri sos e bučke kuhale)
steklen strgalnik mi smo ga kupili v merkatorju z belo tehniko

za nogo v ustih

meni je to tako lepo, ko slišiš, kako sesa mali palček na nogi
zakaj poje raje frutek, oziroma hipp-ker je sladkano. enej ima tut raje frutek
no, enej spančka, js pa večerjam (gavrilovič pašteto

)
enej bi bil pa danes takoooo priden!! moram ga pohvalit!!!
ko sem mu skuhala kosilo (
polento z bučkam) sem bila 100% da bom stran vrgla in ne-
ZMAZAL JE 210ml

priden!!!
zato pa je danes zaspal 1 uro prej kot običajno, ker je pol še ob 19h pojedel 230ml mlečne kašice in ob 20h zizo

in je bil poln
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦