I`m back!!!
Kako ste kaj punce? Joj, jaz sem vas prav pogrešala. Prav jezna sem na ta T2, ker so rabili cel mesec, da so mi prišli montirati.
Mislim... No ja, kar je je, samo da mi sedaj internet dela, da lahko spet čvekam.
Nisem še čisto nič brala za nazaj, tako da nisem nič na tekočem. Vidim, da ste pridno čvekale.
No, čisto vsega ne bom brala, ker mi žal čas ne dopušča; bom samo na hitro "prelistala". Kakorkoli, zopet sem tu; pa čeprav bi kakšna punca raje videla, da me še kakšen mesec ni...
Upam, da ste vse ok, da so vsi malčki zdravi in da se ni nič hudega zgodilo v tem mesecu, ko nisem bila online.
Mi smo ok, dobili smo drugi zobek in to je to.
Še vedno se dojimo, tudi GH pridno papamo, toda obroka nismo še zamenjali. Niti enega še.
Aja Sandra, dobrodelne akcije je verjetno že konec a. Vem, da si mi ZS s TRR poslala že mesec nazaj, toda šele danes sem ga prebrala, ker tisti dan me ni bilo več na internetu, drugi dan pa mi ga je SIOL že odklopil. Se bom udeležila kakšne druge.
Upam, da ste se imele lepo za praznike. Pa lep materinski dan!
Nič kaj... Jaz ga zdaj nesem spati, pa mogoče bom tudi jaz odspala kakšno urico, ker sem prav utrujena.
Se beremo še potem.
Pa pa