17.01.2008, 22:55
2670
domača naloga...
domača naloga...
bo kera uporabljala hojico?
), ampak njega je bilo itak treba ves čas animirat, ker drugače ves čas kričal pa po rokah nosit in ko je znal sedeti, sem ga pri 7ih mesecih dala v hojico in je bil dopoldne v njej 2x po 20 minut in še popoldne toliko. Prvič se je počutil svobodnega in prav nič ni več sitnaril (prej pa se ni znal pet minut na tlah zamotit). Je pa tako, da je s hojico švigal po stanovanju kot za stavo in ful užival. Ko se je začel pri malo manj kot devetih mesecih kobacat po vseh štirih, sem hojico pospravila. En dan po prvem RD pa je shodil. Prav nič po prstkih in nikoli padel vznak ali na naprej. On je preprosto začel hoditi in ni dobil nobene buške. Hojico imamo v kleti, ampak se mi zdi Maja tak dojenček, da je ne bo potrebovala, ker je bolj skulirana in se zna sama zamotit. Tukaj se mora mamica sama odločit. Itak so današnje hojice take, da sam nastaviš višino, da se izogneš hoji po prstih. Zagotoviti moraš optimalne pogoje. Vse nevarne stvari umaknit iz dosega malih rokic, zapreti vrata na stopnice, da se ne "odpelje" po stopnicah. Ni pa v redu, če imaš v stanovanju pragove. Takrat pa zna biti nevarno.
kaj dajate malčkom čez dan za pit in koliko spijejo?
kopanje in kožameni se zdi to čisto OK. Nam časovno ne znese vsak dan kopat Maje, drugače bi pa delala tako kot ti.

Ko rodite prvega otročička, ste prepričani, da ne boste mogli nobene druge osebe imeti tako zelo ...
Čas z dojenčkom

Čeprav boste na dan poroda glavno vlogo igrale ve (dokler vam je takoj po prihodu na svet ne prev...
Spremljevalci pri porodu
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!