živijo...še jaz mal napišem, da ne bomo spet na 2.stran padle
.
No moja pikica spančka. Po šoku, ko se je morala pestvat pri dediju. KOLK ME JEZI!!!!!!!
Vidi, da šobico dela, ampak vseeno jo mora pestvat. Ko jo vzamem pa reče, da je afnica. Pa vedno je isto...a ne more poštekat, da se ga boji in da se mora navadit!!!!!
Tašča pa vsako priložnost izkoristi, da jo lohk dvigne...sam, da mam polne roke.....
Ahh...
Nč moram it, Afflecka gledat
Nefretiti škoda, k si morala tako hitro it....
jst zaenkrat ne mažem z ničemer ampak grem jutri v lekarno iskat kaj kar bi mu pomagalo. Ker je ful bogi.
Pa še ta Calpol ga je ful zapru, HB za Plantex čaj.
V lekarni se za mazanje dlesni dobi Calgel in Gengigel Baby (je treba povedat, da potrebujete tubo za dojenčke). Zadevo sem poskusila na sebi in mi je bil Gengigel boljši. Še veliko bolj pa pomaga Dentinox gel iz Muellerja http://www.ciao.co.uk/Dentinox_Teething_Gel__55156, le da je treba vprašat prodajalko, ker jih zelo hitro pokupijo.
dobro jutro!
sem prva?
kako ste spali?
tale naš mali je pa že pravi lumpek.budnica je bla že ob 5h, s tem da se je zvečer zbudil in komaj ob 23h zaspal.on bi se pogovarjal pozno zvečer ali pa zgodaj zjutraj.sva že likala,pa se je naveličal.
dan
mi smo kar dobro spali, zbuje se pa po novem ob 7h, samo od polnoči se mi zdi da se doji na vsako uro
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6
dan
mi smo kar dobro spali, zbuje se pa po novem ob 7h, samo od polnoči se mi zdi da se doji na vsako uro
O boga.. na vsako uro? Kaj ga imaš potem kar zraven sebe v postelji in ga kar priklopiš

?
Zoja je včeraj po plavanju zaspala kot top, sicer se je zbudila, ko smo prišli domov, da sem jo oblekla v pižamico in podojila,potem pa zaspala do 4h. Je imela pa od 4h-5h monologe

. Čebljala je kot nora, midva z možem sva pa oba na pol spala. Ko sem ji želela dati dudo, je tako stiskala skupaj usta, da ji je niti slučajno nisem mogla dati..No, potem je le omagala in zaspala.
Danes je spet tako lep dan, čeprav je mrzlo in komaj že čakam, da gremo ven.
Vidim, da bile full pridne in vse dobr naštudirale glede sedezkov. Zanima me, če ste zasledile tudi kako je z njimi za poleti. Ali so mogoče narejeni tako, da naši sončki ne bodo vsi prešvicani v njih. Še v času nosečnosti sem v eni reviji namreč brala, da obstajajo takšni, ki imajo na naslonjalu neko satje, ki preprečuje, da bi se otroci v njih potili. Če imata kakšne inf. o tem, prosim za posredovanje.
čauči
Jst86, moj tudi od začetka ni maral korenčka. Sedaj mu pa naredim korenčkov pire z mojim mlekom in poje tudi 50ml.
Koliko ti pa poje rižolinota? Ker mene je tudi malo strah, da bi ga preveč pitala. Dojim še vedno enako kot prej, plus dopoldan mu dam jabolko s keksom, ob treh korenčkov pire ob pol sedmih pa še 50ml riževe kašice. Ampak po mojem manj mleka popije.
Srček, nič ne pišeš o GH. Pa se spomnem, da si kak mesec nazaj napisala ful dober plan uvajanja...
Pozdravljene!
Mislim, da bom forum kar zamenjala, ker smo se na sosednjem nekej spričkale
Smo imele resno debato o dodajanju GH, ki se je nazadnje sprevrgla v bikoborbo
Saj razumem, da knjige veliko povedo, ampak jaz se še stalno najprej orientiram po malemu, ker ti v bistvu od sam pove, kaj mu paše in kaj ne...
Tu pri vas pa vem, da je kar nekaj mamic začelo malo prej kot pri 3h mesecih, če se ne motim...
Drugače berem vas redno, še najbolj pa sem vesela postov od Guppy, Sandre85, Helenev, Nanne, Tianne...Te bolj poznam, ker ste redne forumašice, itak pa ste druge tudi carice
Aja, naj povem še, da tu pri vas veliko veliko več izvem, kot pa na sosednjem forumu
Tam se samo nekaj pričkamo, vsaka ima svoje prav...Tu pa opažam, se podpirate, nikoli nimate kakšnih hudih besed čez drugo
Lepo se imejte na sončku...
matejad, tudi na tem forumu so lili potoki krvi pred kratkim, ampak upam, da smo se punce ohladile? V vsakem primeru dobrodošla :)))))
Rožica, o tem novalacu ne vem nič?
Res mi je zanimivo, da vas je večina na rižolinih in plasmonih in Gh, hmmm... mi še vedno čakamo :)))). Odločila sem se namreč, da se ravnam po navodilih pediatrinje, ker vidim da ona po tamalih najbolje presodi, kdaj je pravi čas. Saj, če bi mi slabo spala ali želela jesti ko mi jemo, bi bilo drugače, takole pa res ni potrebe. .... IN KONČNO v nečem nismo prvi (hahaha) in se lahko jaz naučim česa od vas :)))))))
Avtosedeža tudi ne mislimo menjati še nekaj časa. Lupinici sta čisto dovolj za njuno varnost, nista ju še prerasla in tudi sedita še ne, da bi razmišljali o menjavi. Kar dobro preštudirajte to, guppy pride po pomoč :))))))))))
Aaaaa tako...Nisem vedela
No, saj ni važno, v glavnem oglasim se v vsakem primeru še kdaj
Tašča pa vsako priložnost izkoristi, da jo lohk dvigne...sam, da mam polne roke.....
Ahh...
To jaz tudi najbolj sovražim!!!!!
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb
Ahh...
To jaz tudi najbolj sovražim!!!!!
pol mam pa jaz srečo , moja mami ga vid 1krat na 2 meseca, tašča pa pol ure na mesec
surya Leon poje dobrih 150 ml rižolinota (ki ni prov zelo redek
) zvečer,dopoldne pa ali 2 krompirčka,ali celo banano in polovico jabolčka.pa mi zvečer po eni uri še vedno spije okrog 160ml mleka.dons mu bom dala kar hipp kašico korenček in krompir.bomo vidli kako bo.s piškotki sem se pa za enkrat odločila da mu jih ne dajem,ker veliko poje in se lepo redi-ima že 9,5 kg.
matejad dobrodošla nazaj
moj pa vse kar mu dam spluva vn, ima pa komaj 7.4kg
Zdaj sem imela malo časa in sem vas prebrala. Res ste pridne. Jaz sem bila 2 dni na zalost v bolnici, ker sem na hitro mogla na operacijo ciste in sem bila čist iz sebe, ker sem mojga pikca pustila doma. Sem v KC prišla čist objokana. Itak sem vedla, da ga bo očka vredu porihtal, ampak ni blo lahko. Sem pa obljubila v bolnici, da bom po operaciji doma pridno lezala in sem sem nasl. dan po operaciji prišla domov, da ga lahko vsaj gledam. Danes sem ze boljš in upam, da bo kmalo vse po starem, ker ga še ne smem dvigovat...ampak previjava se pa lahko.
Imam eno vprašanje za tiste, ki zal tako kot jaz ne dojite več in jih hranite samo z adaptiranim mlekom. Zanima me koliko obrokov imajo vaši pikci dnevno. Naš je namreč začel ponoči spati in spi tudi do 7 oz. 8 ure zjutraj. Čez dan je lačen nekje na 3.5 ure. Vse vredu in prav ampak on je ze čisto zaspan okrog 19.30 ure. Nekako kombiniramo ampak 5 obrokov je na takšen razmik ur tezko vskladiti. Če mu dajam bolj pogosto, pa ne je, ker očitno ni lačen. Kaj mislite ali bi bili občasno 4 obroki dovolj. Za en obrok spije od 190 do 200 ml. Sem ze razmišljala, da bi mu dajala po manj na enkrat in bolj pogosto, vendar se krega, če ne dobi svoje doze...kakšno izkušnjo in nasvet prosim
Matejad, dobrodošla med nami
Koliko je pa star/a tvoj
?
Lumpa, tole z mami in taščo je pa nekaj malo. Verjetno ne živita v vaši bližini? Meni se kilogrami od tvojega

zdijo OK. Jaz se bolj sekiram za našo buško

ker je preveč pridna pri napredovanju teže
Babyrok, kaj je pa tebe doletelo

Boga. Te je operacija presenetila, ali si bila tako dogovorjena? Jaz bi glede mleka delala tako delaš. Če mu bo premalo, se bo začel zbujat, ti pa mu samo povečaj količino, razmike pa ohrani. Pa glej, kako je kaj razpoložen. Tisto na škatli je samo okvirna vrednost..
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!