lemavrica ma kaj....najprej jokaš, da ni nobene za čvek..pol pa greste pred tv
ampak, sej jaz bom tudi ob 21.00 gledala razočarane gospodinje
ja čvekanje, tu na forumu septemberke, mi je ful drugače, kot ga imam s puncami na forumu Južna primorska...no najbrž igra vlogo, tudi to, da se večinoma tam vse poznamo in je pol malo drugače, ker veš, kje ima katera meje, glede humorja...Tako, da vsakič ko grem sem, mi je skoraj enak filing, kot ko berem forum dojenček,novorojenček....ŠKODA....sem pa že provala malo spremenit teme ( no v večernih urah-te so ponavadi bolj take, ko naj bi vsaki malo pasalo odklopit..od plenic, GH, dojenja na uro in pol itd
) in nekaj prisrčnih čenč, se je kar ulovila v mrežo...ampak nočem bit vedno prva tista, ki odpira kašne take xx debate
, če jih lahko tako poimenujem....bom imela filing, da si mislite o meni, da sem neresna..al karkoli....tako, da dej lemavrica.,.ti verjamem da si za sceno.....pa tianna ti tudi si....z sonce78 smo te danes na kavici malo obirale.....POZITIVNO SEVEDA
....
NO KO SEM ŽE PRI TEM
CELJANKE
danes nama je vreme končno dopustilo, da smo z Sonce šle na kavico in na mini sprehod.....Vasja, mi je podaril čudovit nasmeh, moja Klara pa je gledala ko sovica in žal..nič ni bilo od nasmeha....eh...to ne bolahka punca...he he