IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja
Držimo pesti za Leo! Pa za Tjaževe prve korake in Janu za prvi zgubljen zobek. (btw imate pa zlo bogato zobno miško - a se mi splača en zobek zgubit? )

S tole bogato zobno miško si me pa nasmejala zdajle.

Glede na to, da je bil tole prvi zobek in da je miška velikodušno odnesla še vse dude, sta dobila vsak po 10EUR. Se mi niti ne zdi takooo zelooo. Je pa še od babice nekaj dobil za prvi zobek in to je takoj zapravil. Se ti ne splača zobka zgubit...
Lea je tahudo krizo dala skoz. Še vedno parkrat na dan reče za dudo - itak da proba - ampak, ko je ne dobi, ni več joka. Pač stisne medvedka in je OK. Pa zvečer je tudi lepo naštela kaj rabi za spanje: medija, pa še enga medija, pa zajčka, pa kužka,... pa še dudo. No ta zadnji del je pa že sama z nasmeškom na ustnicah izgovorila, ker je vedela, kakšen bo odgovor.

Ponoči pa tudi ni bilo več takšnega hudega joka. Mislim, da je najhujše za nami.
Mene je pa danes policaj na radar dobil.

Omejitev 50, jaz sem peljala pa 63. Se mi je kar tema nardila. Pol sem ga pa čist lepo vprašala, kakšno cifro mi misli napisat in je rekel, da 80 EUR. Ko mi je dal pa list za podpisat, je bila gor pa cifra 60 EUR - če plačam takoj pa 30. Mi je prijazno rekel, da manjše kazni mi pa res ni mogel napisat za prehitro vožnjo.

Itak, da mi je zdaj že smešno. Pa ko se mi je v glavi odvrtel film o par 100 EUR kazni pa še kakšni kazenski točki zraven, se mi tistih 30 EUR sploh ni zdelo veliko.

Mater, če se še kdaj peljem prehitro - sploh pa s službenim avtom.