Zadnji članki

Resnice in neresnice o dojenčkih
Je res potrebno novorojenčka kopati vsak dan, ga uspavati v temni sobi, hraniti na tri ure, vrtet...
Vse o dojenčku

Nosečniške težave: kako si pomagati z eteričnimi olji
Zdravilne rastline in njihova eterična olja lahko izredno olajšajo lažje nosečniške tegobe in nep...
Bolezni in težave
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

). In sem Kajčiju naštimala koruzne kosmiče in šla tuširat Vasjo, potem bi pa dala njemu jest in bi vmes tuširala malega. Super načrt, če se ne bi sfižil
. Tuširam Vaskota in slišim, da pride tamali v kopalnico in nekaj ruži naokoli. Preden mi je kliknilo, da to ne more biti kaj dobrega ... je stresel koruzne kosmiče v umivalnik, z žlico pa zajemal vodo iz školjke in deval v usta
. Mislim, OD KOD MU IDEJA???
, pa da je kao ful grdo innehigiensko.... Ja, verjetno, boljše, da si ustno votlino drgneta z njo, ja...
.
Dopoldne je pa babici, ki jo je danes pazila samo enkrat rekla da bi dudo, pa ji je povedala zgodbico o zobni miški in je bil mir. Tahujš je res za nami. Je pa res, da je zdaj dosti bolj sitna, kar naprej bi bila na rokah. Pa zvečer za zaspat je tudi kriza. Prej sem jo dala v posteljo, v usta dudo okoli nje pa miljavžnt pliškov in to je bilo to. Je takoj zaspala. Zdaj pa parkrat ustane, pride s celo četo pliškov v dnevno z miljon izgovorov, kaj rabi
. Boljše, da ne vem, kdo mu je to obesil
. Uživajte zaslužene počitnice (upam, da bo zdaj imel mir, al še ne
).
Pa skoraj celo leto sem jo kupovala. -najhujše je to, da se vrata od hladilnika odpirajo v napačno smer. Smer se da zamenjat, to sva naredila in porabila celo uro, potem pa ugotovila, da lahko vrata odpremo samo do pol, potem ap že butnejo v steno. Zdaj se bo moral kuhar kot plesalka vrtet, da bo lahko kaj iz hladilnika vzel