IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
nama bo mesečno dala vrečo krompirja, ker Nives itak samo pomfri je in kakšno kanglico marmelade ter 80 kun za mesečno žepnino(10 evrov).
Svašta, kakao nekateri straši tretirajo svoje otroke..Pač, en nebodigatreba
Pa saj ne morem verjet.

A ti to resno?
Saj ni čudno, da je punca tako zmedena (ne najdem taprave besede) ratala, če jo pa lastna mama takole obravnava. Upam, da bo pri vas spoznala kaj je prava družina in da bo tako tudi sama lažje poštimala svoje življenje. Skuštrana, tebi pa še enkrat vsaka čast, za to odločitev. Ne bo ti lahko, vem pa da boš z odločnostjo in dobro voljo dosegla, kar si si zadala.
Snorlax, dobra si, da vse tole zalivaš vsak dan. Pa če je taka huda vročina bi verjetno mogla tud po 2x, a ne? Vem kako je, kadar sta tašča in tast na dopustu in prevzameva s P skrb za vse rože. Pa nimamo nobenga vrta, sam skalnjak pred hišo, pa nama ful časa vzame, da vse zalijeva.

Saj lepo je, nič ne rečem - dokler tašča rihta.

Če bi mogla pa jaz vsakodnevno za vse skrbet, bi bila pa bolj žalost po naših koritih.
HuAnita, kje pa si vidva hiško postavljata?
Skabi, jaz imam vgradni hladilnik in ima seveda ravna vrata. Si sploh ne predstavljam kakšnega imaš ti.
Mavo in Darja, fajn da smo se danes videle in na brzino mal počvekale. Upam, da kmalu ponovimo.
Darja, uživajte na

.
Mi smo se pa čist zares rešli dude.

Danes je ni Lea niti enkrat omenila in tudi v vrtcu je bilo brez problemov. Še ponosno je vzgojiteljicama povedala, da je zdaj velika punca, ker nima več dude. JUUUHUUUU, sem mislila, da nam ne bo uspelo. Naša huda odvisnica je dokončno ozdravljena. Duda je preteklost.

Hvala vsem za vzpodbudo. Ne vem, če ne bi brez vas prehitro obupala