IZVIRNO SPOROČILO: darja33
Če js nisem požrešna pr....
Šla sem pojest čokoladne rezerve, ki sem si jih spakirala v nahrbtnik za v P! (1 Milko in 2 Frutabeli). Tak da če bo dans kaj ponoči, bom imela s sabo sam vodo....
Meni je dons moj prinesel iz trgovine Mannerjeve čokoladne srčke (tiste politanke z rumom). Pol sem jih pa kar jedla in jedla... pa jih je dal na vrh omare v kuhinji

, "kao" da jih ne bom dosegla in še kaj pustila za jutri. Jaz pa, ne bodi ga len, sem vzela z mize obešalnik za srajco in jih z enim zamahom dol zbila

. Ne morem verjet, kako hitro sem se znajdla - kot da bi šlo za življenje ali smrt

.
Če greva dons ponoči rodit, bom delila s tabo Milky Way Minute, pa ne bova lačne. Mam itak 2 komada, boš lahko izbirala med jagodo in čokolado.
Ja, pa hvala za diagnozo, ki si jo postavla za mojo zdravstveno težavo. Sem vesela, da si potrdila moje razmišljanje.
Snorlax, jaz bi z veseljem tudi drug teden še mal kofetkala okoli, ampak še rajši bi šla pa čimprej rodit. Mam občutek, da bom ravno takrat, ko bodo vsi pohajkovali na sončku, ležala v porodnišnici in predihavala popadke

. Sicer bomo pa glede na prihajajoče vreme kaj kmalu vse nadoknadle.
Zdaj grem pa še en napad na kuhinjo izvest

(joj, če ne bom hitro rodila, me bodo morali z viličarjem peljat v porodni blok

...)