25.04.2008, 15:11
600
Ma ja, totalno neki komplicirajo. Sej če ni bi bilo otrokovo zdravje v igri, bi že sforsirala, da bi jo kje cepili. Sam ko ne moreš tvegat ...Sej zato sem pa tudi povedala, da je IMELA alergije. drugače bi jo najbrž peljala na Koroško k zdravnici od M - nam gre dostikrat na roko. Sam tu res nočem silit z glavo skozi zid.
V bolnici so pa tud kekci: vsakič ko sem klicala, da bi jo naročila, se je oglasila kaka sestra, ki sploh ni vedela, da pri njih izvajajo cepljenje pod nadzorom
. Ko da živijo na drugem planetu, 5000 svetlobnih let drug od drugega. In danes je bilo isto - ne ve, da se pri njih to dela, zato ne more nič pomagat, pokličite v ponedeljk med 7. in 8. na to in to telefonsko številko. No, v glavnem, zaenkrat še nič ne vem. Tk, zej grem po špelo, pol pa gresta tamala dva k babici, midva pa zvečer na koncert. Uživajte popoldne, škoda, da se vam ne moremo pridružiti. Pa drug teden, a ne. Je blo pa fajn za Savinjo - smo se imele kaj za pomenit, a ne punce

- groza, kaj vse morajo ene mamice dat skoz; pa glih, ko sta se z Ožbejem in preostankom družinice fajn ujela.
. sej ko se bomo srečal boma vedla, na čem smo, a ne
!
Leta pač, kot je rekla Snorči.
in dobre
.
in en šopek
. Uživaj in se pusti razvajati - vsaj danes!
. Po bolnicah vlačit se je itak obup, da pa še nič ne opraviš, je pa res
. Še ne dolgo nazaj je bila ena debata o cepljenju proti KM, pa sem bila edina od vseh, ki smo kaj napisale, da sem dala otroke cepit na Zavodu - čisto vse ostale so bile pri pediatru! Popeniš
, bomo pa zato kakšen stroj cot oprale, kaj pospravile... rečmo.
nas pa res pustite čakati ali ste se namerno "zmotile"; ko ste napisale kdaj imate rok?
. Sam jaz sem se pa ful zabavala. Malo jim je pa treba podkurit zaradi nenehnega telefonarjenja, a ne? Ko jo bom pa zares poklicala, da je čas, mi pa ne bo verjela
vse o.k).