IZVIRNO SPOROČILO: jana_k
Glede licence za NS pa se mi zdi da se ni potrebno sekirati. Saj to ni nobena znanost, samo da mora imet G papirje, da lahko to uradno opravlja. Se mi pa zdi, da zna to izmerit in pogledat čisto vsak G, samo naredi to bolj na "črno"... Seveda, licence so pa za to da se jih mastno plača...60EUR za en pregled?! Meni je to pa res too much!!!
To je tudi moje menenje. Lepo napisano.
No glede mojih dvomov ali naj grem na NS tudi če mi je moj g. že vse izmeril, se vedno bolj nagibam da bi šla.... in vzrok za to... dva dni nazaj sem bila na pregledu in je vse super, morala bi biti pomirjena in sproščena. Krizni meseci so skoraj mimo saj grem že v dvanajsti teden.... no in jaz z občutki ravno kontra. Že oba dni me dajejo strahovi, da je nekaj narobe. Verjetno je krivo to ker me je dan po pregledu močno bolelo v spodnjem delu trebuha in križ... saj vem da fantaziram in so bile te bolečine verjetno zaradi pregleda ker me je pregledal vaginalno .... no vglavnem si ne morem pomagati. In če bi šla vmes na NS bi prej videla, da je z mojo

vse O.K. in bi lažje počakala pregled čez 4 tedne... No vglavnem moj dragi se zamo za glavo drži in mi non stop govori, kaj toliko fantaziram, da ta dojenček pa nama je usojen. Verjetno če prvič ne bi imela slabe izkušnje bi tudi sedaj imela drugačne misli...
Glede teh bolečin pa je bil verjetno včeraj tudi tak dan saj sem bila zelo slaba, čist brez energije in ob desetih zvečer sem bruhala ko vidra. Je šlo vse skozi nos.... joj se ne smem spomniti. Bomo videli kako bo danes ...
No pa da ne bom samo jamrala, ma sem se mogla malo spovedati....
... sem že brskala malo za vozički in mi je zelo všeč Chicco trio S 3 in prilagam še link
http://trios3.chicco.com/ ter zasledila sem tele pripomočke za nošenje
http://mojskratek.si/pripomockizanosenje.html no pa rečte če nisem smešna iz ene skrajnosti v drugo... morda so pa hormoni krivi

.
Glede mazanja pa bi bilo prav, da bi začela, saj sem nagnjenja k strijam in celulitu. Jih imam (strije) po ritnicah in verjetno sem jih dobila zaradi tega ker sem prezgodaj bila rojena in ni bila koža še dovolj elastična... no tako mi je enkrat kozmetičarka razložila. Bi pa rada si nabavila kakšno bolj naravno kozmetiko.
Pa še to... koliko časa boste še jemale folno kislino? Jaz jo sedaj malo manj redno, na dva dni, saj mislim da glavno delo je že opravila...
Joj koliko sem se razpisala. Sedaj pa moram končati bo čene preveč za brat
< Sporočilo je popravil vianne -- 28.3.2008 11:01:10 >