writing-img

RE: Julijke 2007 ( 4.del)

clock-img

14.01.2008, 22:19

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

ja, Tašonka, bo kar držalo, žal! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

clock-img

14.01.2008, 22:19

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

očitno res ja user posted image

clock-img

14.01.2008, 22:20

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Aja, ta glavno sem pozabila povedat! Jure že samostojno sedi, s tem da se on tudi samostojno usede!user posted image Začel je probavat 5 dni nazaj, malo po malo mu je uspevalo, pred 3 dnevi je pa natreniral v nulo in je zdaj že profesionalec, mu sploh ne dela več problemov!user posted image

Jure je pa res car user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jure!!!

Nočkoooooo! user posted image

clock-img

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Uau, Tašonka, Jure je pa že pravi junak, da se sam usede! user posted image  za Jureta! Je pa hiter.user posted image

clock-img

14.01.2008, 22:25

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

ja, jaz bi šla tudi lahko počasi proti postelji, glede na to, da bo verjetno danes še pestro

pa tut malo me že spanec daje user posted image

nič babike, lahko noč!user posted image

clock-img

14.01.2008, 22:31

clock-img

Anonimen

Uau, bravo Juretu user posted image user posted image user posted image Moj še kar dolgo sam sedi, ni pa še probal sam se vsest...

Ja, za hlače je mama videla v neki trgovini, pa ga naredila. Je pa naredila bele barve, samo je nekaj zajebala pri pranju pa je prišla ven zelena?  user posted image

No, grozdja še ne nameravam dati, je pa res, da zadnje čase štrajkava z GH... Se moram spraviti kuhati zanj pa zaloge delati, ker so neki čudni dnevi, sem skozi neka zbedirana.. user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.01.2008, 22:34

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

jaz pa Dito umikam iz GH za dva dni, ker je full nekam trdo blato dobila. V bistvu je danes kar bobke kakala in bo šla malo na mleko, da se ji prebava uredi. Šit je pa tudi v tem, da noče nič pituser posted image

clock-img

14.01.2008, 22:37

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

jure je pa faca, naša se niti obrača ne user posted image , no na hrbet in samo v desno

GH - danes sem uvedla zmagovalno kombinacijo - kuhana hruška z banano, je kar ponorela ob hranjenju, je nisem dohajala user posted image

clock-img

14.01.2008, 22:38

clock-img

Anonimen

Jaz pa še ne grem spat. Danes bom imela malo večer zase.

clock-img

14.01.2008, 22:42

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

Dober večer babike!

Tašonka, sicer za nazaj, ampak pravijo bolje ikad nego nikaduser posted image : Dobrodošla spet med nami!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image J-U-R-Euser posted image user posted image

Freycha, ko ima Živa probleme z kakanjem ji skuham kompot iz suhih sliv+nekaj. Naslednji dan sere ko vidrauser posted image

Rumba, zelo luštne otroke imatauser posted image user posted image user posted image

Zvesta, user posted image user posted image user posted image

Vse Štajerke, ki grete jutri čofa-čofa, ne se nam vtopituser posted image user posted image user posted image

Fajn se mejte, uživajte še za nasuser posted image

clock-img

14.01.2008, 22:47

clock-img

baja*

pencil-img

2454

ulla menda je res pisalo, da lahko vsebuje sledove glutenauser posted image  nisem ziher, jaz se samo besede gluten spomnimuser posted image , bom drugič še 1x pogledla
tašonka bravo Juretu za sedenjeuser posted image user posted image

nič, grem jaz tud spat počasi...nočko

clock-img

14.01.2008, 22:51

clock-img

Anonimen

Jaz se grem pa malo doklopit na balkon. Potem pa še malo po netu posrfat.

Hvala za čestitke Juretu!user posted image

clock-img

14.01.2008, 23:45

clock-img

Afnica

pencil-img

766

Aja, ta glavno sem pozabila povedat! Jure že samostojno sedi, s tem da se on tudi samostojno usede!user posted image

Bravo Jure user posted image .
Lan tudi samostojno sedi. Slike so v albumu. Usede se pa sam tak na pol, tak se še na eno polca, pa se ne more dvignit. Rit pa fajn naštima. user posted image  Malo še pa bo.

Julija user posted image  za 1/2 leta. user posted image

Jaz še tudi ne grem spat. Mam v čet. izpit iz italijanščine. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

clock-img

14.01.2008, 23:48

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Afnica

Lan tudi samostojno sedi. Slike so v albumu. Usede se pa sam tak na pol, tak se še na eno polca, pa se ne more dvignit. Rit pa fajn naštima. user posted image  Malo še pa bo.

Sem vidla na posnetkih, ja.user posted image Prav luškan je!

Joj, jaz kokoš sem pa pozabila vsem slavljenčkom obmesečnic čestitat za nazaj.user posted image Čestitke vsem za obmesečnice!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.01.2008, 23:53

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

Še vedno tle visim... Bi šla že zdavnej spat, pa sem založila seznam knjig, zdej pa še enkrat brkljam po COBISSu. user posted image  user posted image  user posted image

Ja, Anžej se napol tud že dvigne in pol lepo sedi (če se le preveč ne premika user posted image , sicer pa zgleda, kot bi ga mal spil).

clock-img

14.01.2008, 23:56

clock-img

Anonimen

O Češnca, ti tudi še ponočuješ?user posted image Jaz pa pišem svoje pljuvalne romane, da boste imele kaj brat.user posted image

clock-img

14.01.2008, 23:57

clock-img

Anonimen

Afnica, jaz bi pa rada videla tvojo sliko in seveda tisto za 8.mesec, če lahko user posted image

clock-img

15.01.2008, 00:03

clock-img

Anonimen

U, si lepotica.. Pa Lan in Lana sta res.. Hm, kako bi rekla.. Carteka no..

Pa da ne pozabim jutri, bom kar zdaj, ko je že polnoč - vse najboljše Dinotu za obmesečnico!

clock-img

15.01.2008, 00:13

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

O Češnca, ti tudi še ponočuješ?user posted image Jaz pa pišem svoje pljuvalne romane, da boste imele kaj brat.user posted image

user posted image user posted image user posted image  Te je prov fajn brat, si še sama olajšam dušo!!! user posted image  Zdej pa res pokam v postlo. Vsaj mislim, da... user posted image  Nočkoooooo! user posted image

clock-img

15.01.2008, 00:14

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde
Pa da ne pozabim jutri, bom kar zdaj, ko je že polnoč - vse najboljše Dinotu za obmesečnico!

user posted image  vse naj naj naj Dino!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2008, 00:16

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

še iztočnica... če bom slučajno ta zadnja user posted image user posted image user posted image

zdej itak ne bom... user posted image

clock-img

15.01.2008, 00:20

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2008, 07:23

clock-img

Anonimen

Nope, Češnca, spet sem jaz zadnja user posted image user posted image user posted image

Jutro...

Nočka - ah ja.. Saj nevem, kaj se z malim dogaja, očitno sem ga navadila, da spi pri meni.. Danes ponoči pa bom pač naredila tak, da mu dam čaj, pa dudico, mal pobožam, če ne bo šlo, pa ga vzamem k sebi - again. Jaz sem zjutraj vse trda pa ne morem se sprostiti med spanjem.. user posted image

No, Antilop stolček sem naročila, sedaj še čakam, da mi ga dobavijo, pa avtosedež za malega sem naročila - imel bo pa ferrarija user posted image user posted image user posted image Želja mojega očeta.. A vseeno bom dokupila še eno za rezervo. Drug mesec, ali pa še ta mesec pa športni voziček, pa je težko se odločiti, katerega vzeti... Grrrr...

Za GH sem pogruntala, da mu kašice niso všeč, zato bom mu zraven skuhala npr.korenje, pa mu zmešala vse skupaj... Sem čudna malo? Verjetno ja, a kašice sploh nimajo okusa, še jaz tega ne bi jedla, naši malčki pa zgleda niso neumni user posted image user posted image user posted image

Zdaj se na podlogi igra, pa gre levo pa spet desno, pa levo, pa desno. Pa dere se ko sraka, mu je fajn med polnimi igračkami..

Pa še Dino, spet - vse najboljše za obmesečnico, oziroma pol letnico, pa priden bodi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2008, 08:32

clock-img

tinispela

pencil-img

520

Jutro!

Dino vse najboljše za 6 mesecev! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem