Jutro!
Ja špelin@ kar se tiče deovnopravnih zadev je kr dobr bit poučen
. Js sm hvalabogu pri koritu, če tako rečem
(kar ni nujno fajn, ker sm zmeri na novo razočarana, ko vidim, kaj eni delodajalci počnejo delavcem
). Ampak po pravici povedano po več kot treh mesecih bolniške morm že prav brat it posamezne člene, da se mi mal spomin obudi
.
edinaos men se je želja po
vrnila, pol me je pa spet minila, ko sem videla, kako nepraktično je to počet s trebuhom. Pa še glede na to, da nama je G svetoval, da morva če že...nežno in počasi...to pa men glih ni, vsaj ne skoz
. Mislm, da skoz razmišljaš, kako še lahko, da bo vse vredu...ni to to. Pa sej mamo razumljive dedce, bojo že razumel
.
Naj vam povem, kako sem bla včeri razočarana. Kupim si Omega 3 sirup (ker so kisline pomembne za razvoj vida in možganov, js pa nism najbolj navdušena nad ribami). Stane 10EUR, ker sem mela DM bon, sem dala 8 EUR. Prinesem domov in vidim, da če ga jemljem po priporočilu, ga bom mela za 6 dni!!!! Mislm halo! Naj bi ga pa pila 3 mesece. 150 EUR za sirup...ma ja. Zdej grem pa v iskanje kateri izdelki (prehrambeni) vsebujejo omega 3 (vem za lososa pa ena določena jajca). Če ma katera kake predloge se priporočam. A mislte, da Rio mare snack z lososom ga vsebuje?
A še kateri pokajo žilice po obrazu?