13.02.2008, 11:30
4503
Aha... o.k. hvala. Upam da ne zameriš,ker sem vprašala...
Je že moralo bit tako...
Čeprav jaz se še dones sekiram...
****, ne smeš se več sekirat, ker tudi ta stalno breme, ki te spremlja najbrž vpliva na tvojo podzavest in posledično na depresijo.... res mi je žal za to kar se ti je zgodilo, ampak ne pomaga prav nič, če te še vedno obremenjuje... depresija pa vodi tudi do trpljenja drugih in ne le tebe. Imaš že dva sončka in moraš mislit nanju, otroci še kako čutijo, če s staršimi ni vse ok....
Za mano so tudi že trije SS, za prvega sem sama kriva, ker sem cel dan delala kar težko in se sklanjala, zvečer je bil rahel izcedek...čez dva tedna na kontroli pa srček ni več bil....krivda je bila le moja, ampak sem se pobrala in na to ne gledam več z bolečino, saj bi posledično trpeli tudi drugi in ne le jaz. Druga dva SS pa sta bila tako zgodaj v nosečnosti, da nanj ni bilo nobenega vpliva. ...bilo je hudo, ampak me ni tako zelo prizadelo...
Upam, da nisem preveč zamorila... ampak je pri meni danes en slabih dnevov... prehlajena in tečna sem.
TamaraJ, Nty, Sesil, kdaj je točno tisto predavanje o EA in Ultivi v PO??? Mislim, da sem zasledila datum 22/02 ... kaj pa ura? bi prišla tudi jaz iz firbca in da vas spoznam. Se je treba kje prijavit?

včasih brca cel dan ko zmešan, drug dan je pa ful miren ?
. potem pa še preden zaspim ima borbe. pa še kdaj me v mehur tako pošteno brcne,da moram lulat..
SREČANJE BO: Sobota 16.02.2008 ob 14h, PIZZERIA GOLOBČEK, Vransko
, pa se se javim
Jo moramo prefarbat nazaj na črno.
poleg sebe
za kri.
Madona, imaš ti tudi eno super truper ginekologinjo
Nisem imela nobenih težav. No, zdravnica na GK, ki je mojega malega
pregledala, je sicer rekla, da je imel okrog vratu tesno 3x ovito popkovino, ampak ne vedo zagotovo, če je bil to res razlog. Drugače je bil videti zdrav in normalno razvit. Včeraj sem o tem govorila tudi z dr. Šelihovo in je rekla, da je včasih tonus popkovine tisti, ki odloča o življenju in smrti
)
z slonom...pro