16.01.2008, 22:07
3322
*No pa dajmo s prve roke...
Jaz semv sredo teden dni nazaj rodila z ultivo. Nebesa.
Meni je bilo všeč da gre v žilo ne v hrbet. Pač infuzija. V roki imaš črpalko in si sama doziraš zadevo. Predoziranje ni mogoče - najbrž je tako narejeno (me med popadki to res ni zanimalo heh).
Ko čutiš popadek pritisneš in se zelo hitro pokaže olajšanje. Še vedno boli ampak je ok.
To je razlika med EA in ultivo - EA pričara neboleč porod, ultiva pa vzdržnega. Še vedno boli ampak "prijetno".
Vmes med enim in drugim popadkom simpatično počivaš - heh mal zadet no. Samo se zadeva blazno hitro razgradi -2 min. Do otročka pa komaj kaj pride.
Jaz bi takoj ponovila...
Meni so jo na koncu sicer vzeli in sem rodila brez nje. Par popadkov. Občutna razlika. Samo malemu je padel pulz in ultiva ga še zniža (si v izi...) tako da sem morala brez. Rodila v Kranju, cena 50€. *
* Moj sodelavec in njegova sta rodila 1 teden nazaj z ultivo in sta rekla, da popolnoma nič ne pomaga. Nista prepričana, če so sploh pravilno uporabljali. Če ima kdo boljše izkušnje, naj jih deli z nami.*
* Kaj pa v Mb?
Edino tisto me je malo stisnilo... da podpišeš da lahko umreš?? *
* Men je dons v Kranju G rekel, da uradno še ni priznana!!! Zato jo pa izvajajo samo v 3 porodnišnicah! Ptuj, Murska Sobota in Kranj.
Ni mi pa blo treba nič podpisat! V Kranju pa stane 50 EUR!*

. Bm pa o izvidih izvedela jutri natančneje pri svoji G. Najčice moje mene vse tako srbi, da je jojjjjj
Po novem so me močno začele srbeti še noge. Tu sicer nimam izpuščajev, sem se pa spraskala skoraj do krvi.
Sicer sem tudi jaz bila prej kot deska in vse kosti so se mi videle in se je sedaj teh 5-6 kg lepo porazdelilo. Mi ljudje pravijo, da se mi še ne pozna kaj preveč, toda po hlačah opažam, da se definitivno poznajo kg in buši.
!!!!!!!!
,bomo pa še vidl kaj se bomo odločl do konca.
.
pa eno
.
naslednjič pokazala ali ji je slučajno zraslo kaj med nogami
, nobenih težav in luštnega
, ki smo zelo vesele tvojega sodelovanja.
! Včeraj zvečer se mi je zelo luštalo bureka in sva šla moj na čevapčiče v lepinji in jaz na sirni burek.
na kup
..... Se pa take situacije navadno kar same od sebe rešijo. Prav lepo je poslušat tiste, ki tako pridno urejate stanovanja in kupujete pohištvo, se tudi jaz spomnim kako lep občutek je to, ko ti pripeljejo željeno pohištvo in kako si potem srečen, ko je vse sestavljeno.
(uh, sm ns pohvalila!