17.01.2008, 10:53
1456
Ja, sem brala. Ne, sej ne ignoriram... ravno berem vse za nazaj in sestavljam post
Glede srečanja... ja, tažko se bomo uskladile. Večina, kolikor vem, lahko med vikendom. Jaz bi počakala, da se to morbidno vreme spelje in se dobimo kje na sončku. Moramo pa res dobro premleti glede placa, da se bo izšlo vsem. Iz ljubljanskega, štajerskega, primorskega, ....... konca. Nosečke vseh vetrov, združimo se
. Po moje je najbolje, da se dobimo kar v Vačah
edinaos... ne poslušaj mami in če vama paše, kar kupita. Sej nam želijo samo dobro, samo zdaj smo pa le že čez polovico in lahko upam, vraževerje in ostalo pustimo na strani. jaz sem kupovala vse bolj na koncu in ni gušta.. takooo sem bila utrujena, da mi je bilo skoraj vseeno, kaj kupim, samo, da je shopinga čimprej konec.
petrahh... Lahko se dobimo že prej seveda. Jaz sem iz Cerknice. Če je katera za kakavček (kasso še, ane), naj se oglasi na notranjkah, kjer se bolj konkretno menimo. Lokacija pa je Logatec, ker je nekako vmes.

. Seveda pa imamo avtomobilčke in za nas ni ovir. So pa predstavljate kolono 70 vozičkov (in še kakšnega zraven), kako bi ohromile promet
? Sem imela danes morfo pa ne vem niti koliko je velik niti koliko težek...
vprašat, kako je s tem, če ima kakšne ideje, ker gre drug teden na tabor. navadno sem ji sama šivala kostume. No bomo vidli kako bo letos.
Potem sem bila v tretji nosečnosti v Zagorju: brez veze
Edini plus je bil, da sem spoznala eno res krasno punco
.