Jutro!
No danes je mal boljše in ne bruham več, včeri sm pa res ful. Bom videla, kaj še bo, tko da ne vem, a je res viroza, al pa samo zarad predavanja. U glavnem zdele sm vredu
.
aurora dost dolg sm se upirala, ampak zdej bo pa že mene tale argeta premamila, bi šla najrajš kr zdele v trgovino
.
Katina ja res nisi na predavanju nič zamudila, ker dejansko lahko vse to, kar je povedal zveš tudi iz interneta. No smo pa vsaj obrazce dobile. Js nameravam met podpisan obrazec s sabo, pol se bom pa med porodom odločla, al ga uporabit al ne
.
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
No, jaz sem dobila vabilo za MŠ v našem ZD za začetek marca, ampak ne bom šla - sem dala to isto zadevo na istem kraju skozi pred 3. leti in nisem izvedela nič uporabnega oz. nič, česar že ne bi vedela.
A kr vabilo so ti poslali? Ja drugač mate pa prednost tiste, ki ste že enkrat hodile

.
kasso baje samo 1% porodnic v Sloveniji rodi čist naravno, verjetno je to glih tist procent, kjer gre prehitro, da bi lahko kej dali

(maš srečo, da si bla med temi

). Drugače je pa pač tko, da so ona sredstva tko ko obliž na rano, ultiva tko kot kakšne tablete za bolečine, EA pa bolj ko ne odrešitev

.
Katy js poznam žensko, ki je mela ob zanositvi okrog 50 kg, ko je šla rodit pa 54. Trebuh je bil žogica, ona taka kot prej, rodila je pa čist normalnega otroka in prišla nazaj na svojo težo. Kako je to mogoče me sicer ne vprašat, ampak, da te ne bo preveč skrbelo. Js mislim, da bo tvoj otroček dobil kar potrebuje, če boš le jedla zdravo, tud če ne bo veliiiiko. Ampak morš pa res poskrbet za vnos vseh vitaminov in mineralov, ki jih tvoje telo potrebuje.
< Sporočilo je popravil Naty* -- 23.2.2008 9:12:52 >