dober dan
zdej ko sem vse prebrala kar ste včeraj napisale, sem skuhala in pojedla kosilo, se lahko lotim pisanja, da bomo naklofale tistih koliko že strani.
dolžna sem vam še poročilo s včerajšnjega pregleda. no, moj
je že na glavici, G mi je naredila še preostanek morfologije - dolg od zadnjič, ker je bil
preveč aktiven. izvedela sem spol, ampak naj bo še skrivnost, ker je spet nezanesljivo (nekaterim sem že namignila). no ja....drugače je vse ok. predpisala mi je magnesol, pa krvni tlak si moram še naprej merit in če bo več kot 140/90, se moram takoj javit nazaj. dala sem še urin in to je to. sem pa čakala 1 uro, ker je bilo včeraj v postojni kar veliko porodov in je bla moja G tam.
potem pa sem opletala po postojni, po trgovinah, šla k frizerju, da sem si pobarvala že obupen narastek.
naty, edinaos, estella, včeraj sem bila na zbirni točki, očitno ste šle mimo, ko sem se pogovarjala še z eno
, ki vsak čas pričakuje naraščaj. no, nič zato, ampak mislim da ste sedela prav pri vratih - predvidevam da ste bile to ve. jaz sem bila še z eno majčico prev zraven tega dolgočasnega anesteziologa. predavanja ne bom komentirala, ker ste ve že vse povedale, sem pa pričakovala več.
potem pa sva z eno nosečko še zavile v avio pub, pa upale da vas tam srečave. no, sem pa spoznala kasso in tamaro. prav pašal je babji čvek. privoščla sem si še pizzo, ki sem jo zadnjič zamudila
.
zdej pa šibam na sonček.
lp