**** ja sej ti čist verjamem, da te skrbi, sploh če bi navsezadnje ugotovil, da bo res treba skrajne ukrepe zavzet s tvojo maternico
. Ni luštn, če nimaš izbire.
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Absolutno ni ženska ,ki vzame nekaj proti bolečinam nič slabša. Lepo te prosim, le zakaj bi trpel če ni treba...
Toda kleščni ali vakumski porod... kot možen zaključek EA... To se je za zamilslit...
Ja js vem, da je to tko, ampak eni pa ne... Moje sodelavke so že vse rodile (seveda naravno) in ko sem enkrat omenila, da bom mogoče vzela EA so me vse napadle, da potem ne znaš cenit, otroka in poroda in kaj jaz vem, kaj še vse

. Da je treba to naravno dat skoz, drugače ni to to. Zarad takih komentarjev me mal jezi ves ta cirkus okrog EA. Pa kaj

koga briga kako se ti odločiš rodit? Kot sem že napisala, se bom js odločla za EA v skrajnem primeru, če bi blo res prehudo, že zaradi tega, ker mam zelo slabe izkušnje z narkozo, pa mi zdej beseda analgezija ali anestezija ne diši najboljš. Ampak še zmer dopuščam možnost, da obstaja rešitev, če bo res prehudo.
Pri vakuumskem zaključku poroda se pa sigurno zamisliš. Sam sej veš kako je...sej ne mormo vedet. Js sm se vdala v usodo, da so možne čist vse variante. Moji dve sodelavki, ki sta nazadnje rodili, sta meli obe nujni CR, pa čeprav sta prej vse drugo naštudirali. Tko da...počakajmo maj pa se pustmo presenetit ane

.