Ok, zdej si pa lahko vzamem malce casa.
moje razpolozenje je se vedno pod lediscem, Poba brca k norc (ampak res k norc!), vse me ze boli od sedenja in do sedaj sem zelo efektivno delala (moram nekaj nujno dokoncat)..
punce, ki imate migrene: si sploh ne predstavljam?
hvala Bogu, da me glava res redko boli in ko me zacne bolet vem, da bom al kaj bolna al pa sem res utrujena. vendar en krepcilen spanec vse resi..
kar se tice drnovska, se meni ze odkar je umrl dlaka dviguje pokonci. toliko hinavscine se nisem videla na kupu! najbolj pa cenijo (kao!!) ker je bil cloveski, drugacen, usmerjen v ljudi in ne v politiko, je iskal smisel zivljenja tudi izven polne denarnice itd. Prej so ga pa pljuvali in govorili, da je zrel za Polje, da je slovenski guru, da je poduhovljen kreten itd itd. Pa dej no, koga barvas!? to me res razjezi..
po moje se obraca v grobu, bogi! recte je bil dober politik, s katerim nisva vedno delila istega misljenja, vendar sta za dober uspeh potrebna ravno dialog in razlicnost..pa bos iskren in ne bos lagal..
kr neki.
se mi vid, da sem danes jaz za Polje..
nic grem mal za nazaj prebrat, pol bo pa itak cajt za pokat (hvala Bogu!)..
lp, n.