IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Naty. lepa kuhinja. Zelo je podobna MINKI iz Gorenja. Je to češnja-vanilija kombonacija?
Ja češnja-vanilija. Je pa Hortenzija od Svee. Minke pa ne poznam, bom šla pofirbcat

.
kasso stoli so pa res tud udobni tolk, kot lepi, res je. Verjamem pa da se splača kupit, ko je kej v akciji. Js ponavadi vse akcije zamudim in kupujem takrat, ko so redne cene

.
jana ful lep voziček

.
špelin@ več nas je blo takih, ki nismo gledale Eme....men je vsako leto bolj slabo ko jo gledam

... zdej sm pa že obupala pa bom gledala sam finale pa še to sam zaradi firbca.
aurora bi rekla, da so bolečine zaradi pritiska na organe ja...mene je tud zadnjič vprašal G, če me kej kislina daje. Ampak to me ne (trkam). Očitno se bomo mogle sprijaznit še z marsičem pred majem...sicer nas pa najhujše itak čaka na koncu

.
edinaos upam, da bosta našla kak primeren voziček....kej roza

...
barbaw upam, da bo še več sreče zarad razbite luči

.
kodrana glede tečnobe naših

smo pa mende kr vse bolj ko ne na istem (se opravičujem tistim s popolnimi

). Midva sva se ful skregala že včeri, ko je s šihta prišel zvečer, pa še zjutri navsezgodaj

. Mormo pač nekak se zmenit takrat, pa it naprej. Sej pridejo tud lepi trenutki.
Tamara si rekla, da so ti kriminalke ful všeč, pa sm ti pozabla včeri neki rečt. Men je Wallanderja že zmanjkalo (sem spraznila taščino zakladnico

), zdej berem pa že deveto knjigo o dr. Alexu Crossu, avtor je pa James Patterson. Če še nisi brala probaj, men so ful dobre knjige

. Sicer drug stil pisanja kot Mankell, ampak ful berljive pa napete knjige. Ko začnem kar ne morem nehat.