barbaw ful lušna slikca
!
aurora js ti lahko povem, kako delam mesno lazanjo, ne vem pa če isto velja za zelenjavno. Pri mesni je bešamel, testenine, bešamel, meso, testenine, bešamel, meso in tako naprej...na koncu pa bešamel in po želji sir. Pečem pa približno 1/2 ure na 200°C, s tem, da testenine že prej prekuham.
Estrella* ja tko je, ko gledaš pohištvo. Al ni nič primernega, al je pa kej ful pa ti je cena mal manj všeč
. Na koncu se pa zmeri najde kaj, pri čemer ti je vse všeč. Kar se pa sten tiče pa zdele mal poslikaj...veš kolk je fajn gledat pol slike, ko je že vse fertik
.
Da bi me ve zdele vidle....na faci mam masko (negovalno, ne pustno) pa balzam na lasih
, upam, da ne bo kdo prišel... Moj lubi je šel na pustovanje, kjer danes špilamo, js mam pa zaradi "porodniške" mal časa za sebe. Okrog desetih se bom pa odpravla tja, odpela par komadov pol pa hitr odnesla moj trebuh z
domov spat
. Po eni strani kr pogrešam tist, ko sm lahka cel večer in celo noč zdržala na špilu, ampak kjeee so že tisti časi! Mal pa vseen morm it pofirbcat
...
valentina 2006 kolk je pa velika ta banjica? Men so priporočal, naj bo čimvečja, da ne bo samo za novorojenčka. Pa sm tud to v paketu gledala, ampak ni nič mer zraven...