Jutro
! Vidim, da je spet ena tipična nedelja, ko jih večina ne pride do računalnika... neki vas je pa vseeno pridnih
.
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Naty*, uživaj
Hvala, sem

! So me fantje tolk pazl, da sm odpela samo eno rundo, vmes sm pa samo sedela pa čvekala. Je kr pasalo, mal spremenit okolje pa gledat maškare. Morm pa priznat, da je blo nekaj tolk dobrih! Folk ma res originalne ideje

. Ampak veste kaj je blo fajn....ko sm pela, me je mali skoz brcal

, tolk luškan občutek, da nisem sama...ampak upam, da ni blo zato, ker mu ne bi blo všeč

.
špelin@ ampak si dobro splanirala, da si se enih pleničk znebila, pa bojo šele zdej druge

, da ne bojo dvoje naenkrat. Glede riti pa...ti, da jo maš? Kokr se js spomnim iz slike, mi deluješ ful suhica...
barbaw ti pa isto...matr ženske, nobenih oblog...men se pa nalaga čist povsod se mi zdi

. Grem js tud dat slikco od moje lubenice v album...
Ej ful hecno, včeri zvečer sem se okrog desetih peljala v Cerknico, pa je fuuuul snežilo. Ob treh ko smo šli nazaj je blo že kr konkretno zasneženo, po radiu pa reče, da na štajerskem še sploh ne sneži... Pa tolk mejhna je Slovenija

.