Drage moje, sem kar zacudena, kaksen je odziv, se bolj pa nad tem, koliko zlobnih jezikov se je razpaslo po temi, ki je bila odprta izkljucno z namenom obvestiti in zdruziti mamice (in tiste, ki to se bodo), ki se jih stvar direktno dotika. Mislim, da prav nobene od nas ne zanimajo jabolka in hruske, razen, ce rastejo na drevesih, pac pa pametna resitev, ki bo pravicna in se ne bo drzala nekih dogem kot pijanec plota. Zato prosim vse tiste, ki nimate nobene povezave s to temo, da nam prihranite vasa, sicer na kaksnem drugem forumu, cenjena mnenja in prepustite prostor nam, ki zelimo zadevo resiti. Tistih, ki so v pac kar tako apriori proti je v svetu se vse prevec in res se mi zdijo take debate nesmiselne. Toliko nekega prerekanja zaradi ene zadevice, gre za recimo 200 ljudi, napihuje pa se kot da je to neka prevara svetovnega formata. Saj se mi sploh ne da brati vsega tega nakladanja!!! Zlato pravilo: NE PRASKAJ SE TAM, KJER TE NE SRBI!
Pa se en ocvirk za vse negativke: Ce bi cel svet tako pokorno prenasal vse nesmisle, od katerih zivi pescica mogotcev, bi ve se danes rojevale ob vroci vodi in raztrganih rjuhah, naslednji dan pa sle na trznico (pes in bose, seveda) prodajat vzigalice!!!