writing-img

RE: Lenart

clock-img

17.01.2008, 10:40

clock-img

lana777

pencil-img

755

Lenart je lepo, čeprav je še lepše Svituser posted image
Brina pa itakuser posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

clock-img

17.01.2008, 20:35

clock-img

tatam

pencil-img

1230

Meni pa Lenart ni všeč!!user posted image

clock-img

17.01.2008, 21:40

clock-img

glista

pencil-img

201

Lenartuser posted image user posted image
Jakobuser posted image user posted image
Jakauser posted image user posted image
Vitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Brinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.01.2008, 09:27

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

lenart mi ni preveč všeč. poznam pa enega Ožbolta, ki mu ime strašno paše.  moj favorit je pa Ernest.

iz malega zraste veliko

clock-img

18.01.2008, 09:40

clock-img

Anonimen

Lenart in Vita. user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.02.2008, 11:11

clock-img

lenčica

pencil-img

77

mi imamo Lenarta starega sedem let. Sem pa tja se najde kakšen otrok, ki mu ponagaja z " lena rt", malega to kar prizadane, mene pa zjezi, ker vem, da to otroci ne pogruntajo sami pač pa jim doma tastari takšne traparije govorijo! In to ponavadi taki, ki so svoje otročke poimenovali tako kot še milijon ostalih!

clock-img

21.02.2008, 11:15

clock-img

l.daisy

pencil-img

1702

lenart je čisto lepo ime, bi ga tudi jaz dala svojemu otroku, preprosto, izvirno, nič zafnano... je pa res, da zaradi raznih izpeljank in rim otroka drugi hitro užalijo... sploh kakšni z veleizvirnimi imeni... če bi na tak način gledali na imena, potem bi verjetno lahko za vsakega našli kakšno (neprimerno) rimo ali izpeljanko... 

28.05.2008: 1 + 1 = 4

clock-img

22.02.2008, 10:31

clock-img

little angel

pencil-img

477

men pa ni vsec... mogoce zato ker sem doma iz lenartauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.02.2008, 22:14

clock-img

Kaliope

pencil-img

488

je lepo
Lepa slovenska so tudi Ožbej, Jakob, Gregor, Izidor, Janez, Martin, Jurij, Filip, Urban, Klemen, Gašper, Rok, ...

clock-img

23.02.2008, 08:19

clock-img

African queen

pencil-img

1430

Lenart mi ni všeč.Od naštetih za user posted image  Jakob,za user posted image  pa Vita.

clock-img

23.02.2008, 11:31

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

bolj kot Lenart mi je všeč Jaka (ampak ne Jakob), najbolj pa seveda Jernejuser posted image

clock-img

23.02.2008, 19:55

clock-img

Kaštrun

pencil-img

668

doma imamo Lučko. če bo drugi otrok fant bo Lenart ali Lovro. če bi mož "dovolil" bi bil fant Ožbej.user posted image

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

clock-img

25.02.2008, 23:40

clock-img

Anonimen

Meni so vsa nasteta vsec. In Lenart in Brina in Vita in Jakob in Jaka user posted image

Aja, sicer pa redki zdajsnji otroci pozanjo sploh smrkce. Jaz sem jih gledala, ko sem bila majhna, pa se mi pri 19-ih ne sanja o imenih, razen Ata smrka, Gargamela in Azraela al kaj so ze bili user posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 25.2.2008 23:42:24 >

clock-img

26.02.2008, 07:51

clock-img

Calena

pencil-img

177

Tudi meni sta imeni LENART in BRINA zelo všečuser posted image user posted image user posted image

če bi mož "dovolil" bi bil fant Ožbej.

Tudi mi bi imeli Ožbeja, ampak mož ne dovoli nobenih šumnikov in r-jev v imenuuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem