IZVIRNO SPOROČILO: neli99
dan ...
... jst mam pa taščo z dodatkom. veliko pomaga, to moram priznati, ima pa zraven zmeraj kakšne "pametne" pripombe. nikoli nisem nič rekla čez njo, ker vem da to bere kdo ki jo pozna ... sam kar je preveč je pa preveč. že večkrat mi ni bilo prav, ker dela s sinom kot da je dojenček ... ga zavije v dekico in ga nese ven. otroka starega leto in pol, ki zna že pol leta sam hoditi. sej ne rečem, sej ga tut jst kdaj nesem... sam da ga pa zavije v dekico in nese ven se mi pa ne zdi prav. pol sva šla pa v petek, ker je bil lep dan s kolesom na sprehod, sva pa komi nazaj prišla ker je samo rokice vzdigoval in hotel biti v naročju ......
sem ji pa rekla to ... je bil pa ogenj v strehi. kaj vse mi je povedala v obraz ne bom niti ponovila: da cela dolina ve iz kakšne familije sem, da hočem da je vse po moje, ... in še mnogo tega ...
ja ... tašča z dodatkom ... sej pomaga ... mi pa da vedet da ne znam z otrokom ... smo se hudo počli in že dva dni se izogibava ena drugi.
zdej pa grem, sta prišla moja dva.
Neli, zaradi tega gre meni tale dolina malo na jetra. če kaj narobe narediš, kr cela dolina izve. Ko, je en umrl, ker je bil bolan, je nazadnje prišlo do tega, da so rekli, da je umrl zaradi AIDS-a

. Je gobčna tale dolina. Mene pa so sosedje opravljali, ker se nisva z mojim poročila, ko sem bila jest noseča. še bolj jim gre pa v nos, da ne hodimo v cerkev. Še dobr, da nimam tašče, ker bi se glede tega najbrž skregale.