IZVIRNO SPOROČILO: *alja*
Oba sva dokaj mlada, imava hčerko, do zdaj je vse vredu. Ampak očitno več ni ljubezni "do smrti", skoraj vsi slej ko prej varajo, pa zakaj sploh začet?
Midva se pogovarjava da bi si uredila stanovanje (kuhinja nama manjka), ampak zakaj? Če slej ko prej itak vsak gre narazen. Midva ko sva še mlada, pa enkrat bo ziher prišla kaka ženska mu nasproti in če mu nagon nebo dovolil rečt "ne" je ta ves trut zaman. Čemu sploh začet, če itak je logika da tega več ni da bi ostal z eno do smrti?
Mal sem mogla zatežit, po vseh teh prebranih temah, in moram priznat da so me kar potrle in mi dale misliti!
ko zaljubljenost mine, vidiš realnost, ki ostane- potem moraš še toliko bolj iskati ljubezen,,,
itak da ni brezveze in ni konec!
ne delaj si nekih utvar, da je vse brezveze in da vsaka veza enkrat razpade...
pač vedno si morata vzeti tisti čas zase, kjer se najdeta. zdaj če te bo skoz strah, če bo čez 10 let našel drugo...ne ustvarjaj si tega strahu, ker ga boš z mislimi nase priklicala...uživaj zdaj v tem, kar ste skupaj...
če ni zaljubljenosti, kot na začetku, ne pomeni da je oz. bo česar konec...zdaj se začne prava borba

kompromisi, prilagajanje,...in še še še..ampak to je čar veze, ker za vsem tem je LJUBEZEN!