IZVIRNO SPOROČILO: hariba
valika A res to ali kaj? Nisem vedela, pa sem že več krat šla a se mi ni zdelo. Še danes imam namen it po dramine, predno gremo k mami, sicer Denis na ovinkih zmeraj bruha.
no, saj pravim, da je pri nas tako... sem slučajno pogledala na račun - ker ponavadi itak ne gledam...
sicer pa so cene po različnih lekarnah tudi različne

. me prav zanima, če boš tudi ti plačala nedeljsko provizijo... poročaj pozneje, ker me prav zanima....
zbijanje vročine - jaz sicer merim v ritki, pa ji potem zbijam vročino, če je nad 38,5 - pred tem ne - ji pa dam svečko, ker tudi hitreje prime....
sem zadnjič enkrat prilimala gor en članek o antibiotikih (če je sličajno kera brala) in je notri tudi napisano za zbijanje vročine, da se naj ne bi prehitro, ker vročina namreč ubija "bacile"
no, naša lara je danes kakala samo 1x

- upam, da se nam stanje izboljšuje in da nisem prehitro hvalila...
sicer pa sem se že čudila, od kod sploh jemlje toliko kakanja.....mi bo revica čist shujšala...
morala pa bi jo jutri peljati na odvzem krvi - zaradi kontrole železa v krvi - pa mislim, da bo izvid po tem driskanju spet porazen. bom kar najprej poklicala P in jo vprašala, ali naj sploh grem v lab. ali ne????