18.03.2008, 20:57
1127
V presejano moko vmešaj sol in pecilni prašek. Dodaj dobro stolčena rumenjaka in mleko ter dobro premešaj. Zmešaj dobro in vmešaj trdo stepena jajčna beljaka. Stopi maslo v ponvi in vlij vanj tekoče testo. Ko se začne na dnu strjevati, obrni palačinko in jo prereži. Nadaljuj z obračanjem in rezanjem, dokler ne dobiš zapečene kosme. Pred postrežbo posuj s sladkorjem v prahu. Lahko dodaš stopljeno čokolado ali razredčeno marmelado.prazniki - mi gremo v soboto v međimurje k tašči, pa bomo čez do ponedeljka tm - drgač pa ja tut cerkev paše k našim praznikom, barvanje jajčkov, šunka, skratka vse kar mora bit - pa kot je napisala 1vetrnica - velik crkljanja in razvajanja.
mojčca - še kr stiskam pesti, da bo čim prej vse vredu s tvojim očetom...sej bo....

. zdej leži na moji rami. vsake 10 minut kihne, da se ji ena ddooollgga svečka prikaže. ne teče ji rumeno ampak belo , vendar nima tok gosto. bomo videli kaj bo iz tega. zjutraj se je ful igrala, zdej je pa utrujena in bi najraje bila na mene prilimana. se mi kr smili. jest bom itak preživela moje boleče grlo.
je še kar prehlajen - sicer vročine nima več, ima pa grozno zabasan nos in danes tudi nekaj kašlja (revček tako močno da mu gre kar na bruhanje)
Joj, naš je tudi imel včeraj 11 mesecev in sem ga čisto pozabila slikat - do sedaj sem ga na vsako obmesečnico slikala točno, včeraj mi je pa kar "ušlo", tako da sem kar danes zjutraj
, ampak kar je treba je treba
. k bo baje danes celo mogoče že pred 17h doma
Ah ne bom več težila.
, Julija prav zadovoljno meče legokocke iz škatle ven, Manca pa gleda risanko Grdi raček. Sem si prej še delala utvare, da bo Manca šla mogoče spat po kosilu, ker je kao bolna, ampak seveda ne, niti pod razno. Prav, nekak bomo zdržali do risanke, upam, da bo potem ob 20-ih mrk.
je rekel, da mi bo kupil šopek narcis in šopek tulipanov, ki si jih želim.
, pa še en pujsek
za srečo
, potem pa pod tuš, pa na kavč in dr. house