Dobro jutro!
Mi smo pa malo dlje poležavali v postelji *piškotek* - če se le da potegnem. Sedaj še lahko. Ko se bo začela služba bo pa heca konec.
O kakem zatišju pa govorite. Saj ste mi v enem dnevu naklepale 3 strani za prebrat. Sem se včeraj zvečer mučila z branjem, potem pa je prišel dragi in sva se šla kar stiskat in afne guncat
.
IZVIRNO SPOROČILO: lonib
zobki!
a veste, da se naša nič ne slini. Vanji in Nejcu je teklo kot iz potoka , _Zali pa nič. Bo pa zdej zdej dobila 3 in 4 zobek.
Pri nas isto. Matija se je slinil za znoret - sem imela na tone slinčkov. Pri Ani pa nič. Slinčkov razen za hranjenje sploh ne uporabljava. Še ko si tišči prstke v usta ji nič po bradi ne teče. Zgleda da je brala Bonton in da ve, da to ni lepo
Spanje: zadnje dni ima budnico ob 1h in se hoče na vsak način dojiti, drugače ne zaspi. Sem jo poskušala sfintirat pa ne uspeva. Predvidevam, da sta spodnji dvojki na pohodu.
Srečanje v MB: bilo je uspešno in zabavno. Smo se z malimi zavlekle kar v igralnico, da so lahko plazili naokoli, ker na stolih je bil križ. Od igrač so najbolj zažigali Anini lončki. Ana se je kar pogumno podala v raziskovanje igralnice in pustila prijateljčka na blazini. Seveda se je hotela spustiti po toboganu in celo z obema nogama prilezla gor ter nato spoznala smisel tobogana. Vedno te odpelje nazaj na začetek

. Čas je tako hitro odbrzel, da sem jo morala kar popihat nazaj po Matija, da me varuška ne bi "kregala"
(no saj me ne). Slikice še dajem v album - mi je včeraj nekaj nagajal internet in ni hotelo vnesti, tako da bom danes poskusila pripopati in nato vam pošljem na ZS gesla.
Kapljice vitaminov: mi imamo AD3. Dajem jih redno. Imam kar škatlico na pultu, tako da se vedno spomnim dati. Ana jih z veseljem je in tudi lepo odpre usta.
Previjanje: tudi pri nas je muka, ker se nenehno obrača na trebuh. Najhujše je, ko se pokaka in se zvija, ko ji brišem ritko. Včasih se zamoti s kakšno posodico kreme, drugič pa bi rada gledala slikice na steni ali kaj dela Matija in je kar težko obvladljiva. Pa mama je žleht, ker jo prestavlja nenehno na hrbet in jo oblači.
Vreme: pri nas je oblačno in turobno. Se moram z malima odpraviti na sprehod preden bi kaj deževalo, potem pa kuhat kosilo. Sploh nimam idej. Mogoče bom naredila kuskus za spremembo s porom in papriko.
Se še javim.