writing-img

RE: porodnišnica lj

clock-img

06.05.2008, 09:31

clock-img

lonja

pencil-img

2169

Jst sem bila z osebjem v LJ porodnišnici full zadovoljna. Že sestra na sprejemu me je navdala z eno tako pozitivno energijo. Babičar je bil itak full OK user posted image . Smo se odločili, da cse čez slabih sedem mesecev spet vračamo tja. In že komaj čakamo...user posted image

clock-img

08.05.2008, 09:22

clock-img

dana

pencil-img

1395

Jaz sem tudi zadovoljna z LJ porodnišnico.
Ker sem imela kar težak porod, pa še veliko krvi sem izgubila, so me dali na tisti oddelek kjer je intenzivna. Tamali je dve noči in en dal "prebival" v skupinski sobi, tako da sem bila sama. Si pa tudi ne predstavljam kako bi ga imela pri sebi, saj se mi je kar v glavi vrtelo ko sem vstala.

V sobi sem bila sama, saj takrat ni bilo kakšne posebne gužve. Pa še to mi je ena kolegica "zrihtala", ki dela na intenzivni. Pa je niti nisem prosila, mi je šele potem povedala ko sem šla že domov.

Ampak meni je bilo dolgčas, tako da si naslednjič (če bo) želim družbo v sobiuser posted image

clock-img

08.05.2008, 15:37

clock-img

rokapi

pencil-img

168

Z moje strani vso pohvalo ljubljanski porodnišnici in njenemu osebju. Velaj tako za zdravnike, kot sestre in drugo osebje.

Sem imela težak porod, carski rez, izgubila veliko krvi in so bili res zlati tako z mano kot z mojima sončkoma. Tudi cimre v sobi so bile fajn, smo se dobro razumele, smo si med seboj tudi popazile na male, če je katera skočila na wc, pod tuš ipd. Mi je bilo prijetno bivati in če bom še kdaj rodila, se definitivno vrnem.

clock-img

08.05.2008, 18:13

clock-img

tuna

pencil-img

58

Jaz sem v Ljubljani preživela dva carska reza in sem bila izjemno zadovoljna z vsem. Se mi zdi, da je bilo drugič še veliko bolje, kot tri leta nazaj. Vse pohvaleuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem