writing-img

oblačila iz H&M !

clock-img

24.01.2008, 10:03

clock-img

vvns

pencil-img

87

Kaj pravite na  oblačila iz H&M - a ?
Men so cool, je pa kar nekaj znank ko mi pravijo,da so predraga in nekvalitetna. Glede nekvalitete se ne strinjam,ker imam za malega user posted image skoraj vse iz te trgovine in vem da se ne raztegujejo, se ne spirajo ipd. Glede cene se pa tudi ne strinjam - men se ne zdi drago !
Sem pa kupila bodije v Hoferju - katasrofa, vse se razvleče !user posted image

Kakšne so pa vaše izkušnje??

clock-img

24.01.2008, 10:05

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Jaz sem precej oblekc dobila iz H&Mja in so vse zelo OK. Body-e morm sploh pohvalt, ker so res super. Kvaliteta je prav tako Ok.

clock-img

24.01.2008, 10:10

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem precej oblekc dobila iz H&Mja in so vse zelo OK. Body-e morm sploh pohvalt, ker so res super. Kvaliteta je prav tako Ok.

Se podpišem.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

24.01.2008, 10:11

clock-img

Nea

pencil-img

762

Tudi moji pupiki imata veliko oblačil iz H&M in sem s kvaliteto dokaj zadovoljna.
Cene pa so tak, tak... če je cena hlač npr enaka kot je cena hlač v esprit-u potem pa jih raje ne kupim.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

clock-img

24.01.2008, 10:20

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Meni se ne zdijo niti predraga niti slabe kvalitete.

clock-img

24.01.2008, 10:22

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Sem zadovoljna s ceno in kvaliteto.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

24.01.2008, 10:33

clock-img

katarina2004

pencil-img

302

Jaz tudi  user posted image .

clock-img

24.01.2008, 10:58

clock-img

TIA22

pencil-img

1114

Ko sem hodila kupovati oblačila za nečakeca, sem v Celju v cityparku slučajno zavila v H&M, pa sem bila tako navdušena pa še popust je bil, da sem kar nekaj € tam pustila..user posted image user posted image

clock-img

24.01.2008, 11:01

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Meni se ne zdijo draga oblačilca, pa tudi s kvaliteto sem zadovoljna.

clock-img

24.01.2008, 11:12

clock-img

lex

pencil-img

6532

meni je samo 1 Aleksova mikicia dobila po rokavih luknjice, pa ne vem zakaj pa še to samo po 1 rokavuuser posted image , mikica pa lepa da dol padeš. Pa njemu sploh ne rabim kaj pomerjat, ker samo po letih (prej po mesecih) pogledam in mu je 100% prav, vsepovosd drugot pa morem vsaj 1 stvar probat, da vidim če mu je prav št. za njegovo starost.

meni je superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , edino te smrtne glave mi niso všečuser posted image  nekako mi ne pašejo na otroška obačila

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

24.01.2008, 12:07

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Enako.

clock-img

24.01.2008, 12:17

clock-img

Anonimen

Meni so iz H&M glede na ceno in kvaliteto zadeve dobre, če že ne zelo dobre.  Je pa problem, ker je pol tolk otrok v teh cunjicah. Jaz velikokrat za našo veliko pupo kupim tudi na fantovski strani, predvsem kakšne majčke, vetrovke, puloverčke, ker da je vedno vse čist roza mi pa ni.
Sem pa zadnjič kupila nekaj zadevc v CP zgoraj  " tape' al oeil" (al nekaj takšnega) in so imeli smešno nizke cene (-50 do 70%) pa  me je impresioniral, ko sem videla, da so ta oblačila po vsej verjetnosti veliko narejena nekje na bližnjem vzhodu, kjer so vsi znani po dobrem bombažu. Skratka polpuliji in puliji  z 4% elastana so bili po 1,75 evro za našo taveliko, za malo pa celo po 1,30. No tudi, če ne bi bilo znižano bi bilo še vedno poceni.

clock-img

24.01.2008, 13:17

clock-img

polona2

pencil-img

2144

IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Sem zadovoljna s ceno in kvaliteto.

Jaz tudi.

clock-img

24.01.2008, 13:24

clock-img

Anonimen

ja js sem s h&m zadovolna. pa s hoferjem tut. mam sicer ene bodije k res niso ne vem kaj, mamo pa tut en kup trenirkic pa tak, te so pa super in res pocen! user posted image

clock-img

24.01.2008, 13:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Enako. Pa kot pravi LARA, tud Hofer ma dobro kvaliteto.

clock-img

24.01.2008, 13:37

clock-img

Anuška79

pencil-img

419

Jaz sem zelo zadovoljna. Majčke peremo in peremo pa so še vedno zelo lepih barv. Ene par jih kar z njim gor raste.

Sem pa en mičken razočarana nad Sparovimi bodiji - včasih so bili super, zdaj sem pa kupila dva paketka s po tremi bodiji in sem v treh že našla luknjico - sicer se bo vse 1 - 2 - 3 popravilo, a vseeno.

clock-img

24.01.2008, 13:37

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

H&M ima po mojem mnenju zelo dobro kvaliteto. Cena je pa dokaj ugodna, če gledaš, da je kvaliteta super. Jaz npr. pisane majčke iz H&M operem na 90, če je treba, pa so še vedno kot nove.

Tud Hofer zna imet super stvari.user posted image

clock-img

24.01.2008, 13:56

clock-img

katka11

pencil-img

332

tud men se zdijo ful u redu cunjice, cena pa normalna, ne drago in ne poceni. pa se ful lusne so...

clock-img

24.01.2008, 14:08

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Mi tudi večinoma za ta malega v H&mu kupujemo. Zelo dobra roba, barve ostanejo po več pranjih originalne, stvari se ne krčijo, ne raztezajo...zelo smo zadovoljni. Cenovno se mi zdi ugodno.

clock-img

24.01.2008, 17:46

clock-img

vvns

pencil-img

87

Ja tudi jaz sem pred kratkim kupila body za malega v sparu od sparkya pa moraš vzeti vsaj eno če ne dve številki večje kot dejansko nosi,ker sem ga oprala pa se mi je full skrču.user posted image

clock-img

24.01.2008, 17:54

clock-img

neisha80

pencil-img

448

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Mi tudi večinoma za ta malega v H&mu kupujemo. Zelo dobra roba, barve ostanejo po več pranjih originalne, stvari se ne krčijo, ne raztezajo...zelo smo zadovoljni. Cenovno se mi zdi ugodno.

enako

clock-img

24.01.2008, 18:31

clock-img

r1ta

pencil-img

2343

Moja Ana je prava H&M bejba. Takorekoč ima vse cunjice od njih. Tudi nogavičke, kapice, copatke. Obleke perem na 60, če dobima kakšno sadje na majčke jih namočim čez noč v vanishu in naslednji dan operem in gre vse lepo dol. Jaz sem zelo zadovoljna! Pravzaprav čakam, da mi da H&M kakšen ekstra popust za stalne stranke!user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

clock-img

24.01.2008, 22:58

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Naš škrat ima tudi skoraj vse obleke iz H&M. Bodijev pa ne več, ker številke 98 nimajo.user posted image
So mi pa zelo kvalitetna oblačila, pa sploh ne draga.user posted image
Sem pa do lanskega poletja kupovala res izključno v H&M, ko pa so se pojavili tisti okostnjaki na vseh oblačilih za fantke (od št. 92) naprej in nisem imela nič izbire, pa sem pričela kupovati tudi drugje. Najbolj všeč mi je "tape 'a loeil", pa tudi Okaidi je v redu.

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

24.01.2008, 23:29

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

zelo zadovoljna s H&M !
sploh pa ,ker pri nas na obali ni ene pametne trgovine za otroke...cenovno je H&M ugoden,kvaliteta 100% nad robo iz Baby centra ali iz Trsta!user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

25.01.2008, 08:00

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Najraje kupujem njihove cotke za tamalega. Drage niso, cez kvaliteto pa tudi namam kaj pripomniti. Vsec mi je pa tudi to, da so pralne na 60 in da jih lahko brez skrbi vrzem v susilca. Kar pa je (se mi zdi) kar redkost.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem