Zadnji članki

6 videov za nosečnice, ki jih morate pogledati
Za lažje razumevanje, kaj se dogaja v nosečnosti s telesom nosečnice, otrokom v njem in za kakšen...
Vse o nosečnosti

Rh negativna krvna skupina in nosečnost
V celotni nosečnosti je Rh negativni faktor edini od vseh krvnih skupin, ki povzroča težave. Rh-n...
Vse o nosečnosti
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

...
???
naše dete ma tut skoraj vse iz h&m ampak nič razn majčk in bodijev brez zadrge tak da ne vem, če gre težko al ne. V zari sem se pa jaz tut nasračkala...sem kupla eno jopco od 3do6mesecev za zdaj, pa mu je že malička...tak res prav...da bo čez en mesec, ko bo star premala. Ampak zdaj pa vse večje kupim in so mi ful všeč stvari. Sem parkrat zdaj kaj kupila namesto v HM v ZaRI.
...
... nimam apetita
hodi okoli ko en puran, pa se skoz pritožuje (kao prikrito), no ampak včeraj sva po dolgem času spet mal skuhala oz. sva velik kuhala joto
. Sem jo mogla celo preoblečt. Ob 1h sva se spet lotili papcanja. Je sprva kazalo, da bo lepo jedla, pa se je po nekaj ml začela spet dret. Je pojedla le enih 60
res ful čutijo in reagirajo na naše razpoloženje. Poskusi bit čimbolj na izi, sej dokler se redi je vredu, če se malo manj pa je tud vredu. Ne vem zakaj vsi pričakujejo in so tko srečni če so