tuna, jaz sem vprašala kakšno mleko imajo v P, pa mi je ena rekla, da Aptamil. Comfort sem ji pa prejšnji teden začela dajat. Sam je s tem napenjanjem postalo nekaj groznega. Ful prdi in to tako smrdeče,da je kaj. Kakec je pa tudi čisto zelen. Imam občutek, da je to zdaj po tem mleku
.
Kako je pa z Nino? Pa škoda, da te včeraj ni bilo v LJ. Sva bile z Anajo tudi prisotne.
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou
Tuna v lj porodnisnici majo novalac mleko.
Meni so rekli, da pa Aptamil

. Ko sem pa Tima rodila so imeli pa Hipp.
buči, hvala za info. Bom šla jaz osebno tja. Moj se itak ne zna nič zmenit in nič vprašat

.
janey, veš da držimo pestke, da se nam dobro izkažeš!
Mi smo popoldan že bolj proti večeru malo pohajali. Smo prišli šele ob pol osmih domov. Po štirih urah sem Anajo komaj spet malo nafotrala. Mi je pojedla 100 komaj. Danes imava zelo slab izkupiček, komaj 450

. Ji bom mogla še 2x jest dat.
Mi je rekla soseda, da verjetno ne rabi toliko, vendar se mi zdi, da bi bilo 450 za slabih 5 kg vseeno premalo za cel dan

.
V glavnem midve imava cel kup težav. Tudi prejle se je s tako vnemo lotila jest, potegnila 3x in je bilo konec

. Jo je začelo po trebuhu krvičit in ni mogla več jest

. Ko se je enkrat umirila, je pa v spanju čisto na počasi vlekla, proti koncu sem ji še jaz pomagala malo stiskat, ker drugače še toliko ne bi pojedla. Vse skupaj je čisto mimo

!