IZVIRNO SPOROČILO: larisa
Uh, sej res, še neki me ful zanima!!! Tiste, ki imate maxi cosi lupinice: kako veš kdaj lahko ven vzameš tist del ki pride okrog glavice, tist obroček?
Ne vem kako naj opišem, ampak mislim, da boste vedle kaj mislim?!
Še ena, ki misli,da se tisti "povštrček" daje okrog glavice

. Ko smo mi lupinico kupovali, je trgovka poudarila ravno to, da nekateri tisti del uporabljajo za okrog glave, ki pa za to sploh ni namenjen. Tisti del je namenjen za pod ritko, ker so novorojenčki do nekaj mesecev tako majhni, da jim je treba rito podlagat, ker drugače so čisto zleknjeni v tisti lupinici. Smo pa mi kupovali lupinico v trgovini Čenča v Žireh.
Pri meni pa po zadnji M sploh ne gre za packanje, ampak je to že kar krvavitev

. Če bo šlo tako naprej, še jote ne bomo mogli več kuhat

. Kakšen dan je malce boljše, pol pa spet bolj krvavim. Pred M je bilo vse drugače.
buči, Anaja je cepljenje dobro prenesla. Ni bilo vročine, pa tudi mesto uboda ni bilo ne rdeče, ne otečeno. Morda je bila malce bolj "ranljiva" in je malce več jokala, samo je šla itak hitro spat, pa je bilo drug dan spet vse normalno.
februarka, ti se kar z dohtarjem konkretno pogovori o tej zadevi. Ne poslušaj preveč drugih ljudi, ker včasih še več vedo kot sami dohtarji

. Po moje te nima bit kaj strah. Moraš sama mislit pozitivno

.
meti, čestitke za mini RD !!! Tisti nosilec imam jaz pri vozičku in je bil že zraven. Je pa pomembno kako debelo flaško daš notri, ker so ene predebele. Noter grejo čisto ta tanke, kot je npr. voda Jana. No pa piksna pira bi tudi šla noter

.
Mi smo bili popoldne tudi malo zunaj. Se pa moram skoraj zmerom ss Timom skregat, da ga spravim noter

. Anaja je bila skoraj cel popoldan tečna. Je ves čas nekaj kričala, ker jo je očitno nekaj napenjalo, ker je kar konkretno prdela. Je bila prav bogica. Pol, ko sva šli pa papat, je pa zaspala. Itak je spet v spanju pojedla in ko sva kupček podrli sva šli spet ven za krajši čas, ker gre v teji naši luknji hitro sonce za hrib, potem je pa mrzlo.
Včeraj smo pa tudi mi pruredili voziček v športnega. Po eni strani mi je vredu, ker ima malce višje vzglavje, po drugi strani se pa bojim, kdaj jo bom ven stresla

. Zdaj je tudi kontra obrnjena, da je še vidim ne. Bi jo mogla prav privezati v vozičku, drugače mi bo res ven padla. Je pa že šla palčkom družbo delat.