IZVIRNO SPOROČILO: pina-1
Sedaj sem malo noge trenirala na leg magicu. Zadeva je fajn. Noge in rit kar fajn delajo. No danes prinesem domov še napravo za trebušnjake delat. Sem se odločla, da je čas da kaj zase nardim. Bi res rada prišla na magičnih 60 kg. uff kje je še to.
Pina, jest sm glih učeri eni moji kolegici razlagala, da bi rada prišla na 60 kg

. Mi je ostalo še 2 kg od Gašperja, 3 kg od Maše in cca 3 kg od študija. A maš kakšen dober recept

? Zadnjič si neki omenjala Montignac-ovo dieto. A maš kaj več podatkov o njej. Jest sm bla sicer na 90-dnevni dieti, ko sem prvič rodila, sam se mi je zdela ful ubijalska. Sem sicer shujšala iz 70 na 56 kg, ampak psihično sem bla pa čist u riti

. Tko da me ne mika še enkrat dat vse to skozi.
Punce, eno vprašanje: A mislite, da lubenice tudi napenjajo? Sem jih včeraj videla v trgovini in so mi takoooo zapasale.
Meti, jest Gašperju dajem kapljice Mylicon (kupljene v Italiji, so pa noter enake sestavine kot v Sab Simplex) in mu jih dajem 3-4 krat na dan po 20 kapljic po hranjenju. No v bistvu vmes med hranjenjem, ker še preden poje do konca, se že začne zvijat, tako da počakam, da je huda lakota mimo, potem podremo kupček, mu dam kapljice in potem nazaj na joško.