cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Junijčice 2008- 2. del

clock-img

05.03.2008, 20:41

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

IZVIRNO SPOROČILO: tancho

a se mi bo še katera pridružla pri skupinskem hujšanju po porodu? Skupaj ziher zmoremouser posted image user posted image  

jaaaaa jaz user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

05.03.2008, 20:42

clock-img

Anonimen

Dober večer čvekiceuser posted image

Sem rabila kar nekaj časa ,da sem vse prebrala in skoraj vse pozabila, kar sem hotela komenitratuser posted image

Mojca jaz sem jemala legofer sirup v prvi nosečnosti in ti ga ni treba s sadnim sokom.

Tteeaa za trebuščekuser posted image

clock-img

05.03.2008, 20:42

clock-img

Anonimen

Mojca - tud tvoj je še bolj majhen, ampak raste - to je pomembno

Jaz grem tud počivat.

Lahko nočko

clock-img

05.03.2008, 20:43

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

IZVIRNO SPOROČILO: tancho

a se mi bo še katera pridružla pri skupinskem hujšanju po porodu? Skupaj ziher zmoremouser posted image user posted image  

jaaaaa jaz user posted image

jaz tuduser posted image

clock-img

05.03.2008, 20:45

clock-img

polly80

pencil-img

948

alea01,ful lep trebušček,res! user posted image tako velikega mam jaz približno,če ne še večjegauser posted image ,sem pa 27t+3 dni..pa res si suhica.
nya-hvala,ampak ta potem ni za dojenje al je tudi dojenju namenjena?bi tako da je za oboje,kot pa da moram potem še eno kupit.

clock-img

06.03.2008, 05:14

clock-img

Eva2008

pencil-img

122

Dobro jutro.

Samo eno veliko skodelo omamno dišeče  user posted image  vam skuham, za tiste, ki jo pijete in grem v službo. Sem polna energije.

Uživajte.

Eva

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.

clock-img

06.03.2008, 07:17

clock-img

tteeaa

pencil-img

299

Jutro!

Če vam je bila tista kavica od Eve premalo, sem vam zdaj še eno skuhala. Izvolite.....user posted image .

Mojca- bi geslo, prosimuser posted image . Zakaj sploh skrivate vaše lepe trebuščke? Jaz nisem dala nič gesla, raje ponosno pokažem bušijauser posted image .

Zdaj moram pa še malo za nazaj prebrat, pa kaj pokomentirat.....

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

clock-img

06.03.2008, 07:20

clock-img

tancho

pencil-img

107

Dobro jutrouser posted image  !

Vsem ponujam jutranjo user posted image , čajčka, kakav...
Se tudi jaz samo na hitro oglašam, saj se morm it zrihtat, ker gremo v šolo za staršeuser posted image

vsem našim user posted image želim prečudovit dan

clock-img

06.03.2008, 07:20

clock-img

tteeaa

pencil-img

299

IZVIRNO SPOROČILO: polly80

kje si dobila lupinico?pa kolko stane?tud sama jo iščem,bi rada nekaj poceni,ker imam drugače avtosedež za od 0-18 mesescev,samo ko s tem ne morem odnest user posted image iz bolnice,pa rabim še lupinico.kak nasvet?

jaz sem kupila rabljeno preko Bolhe. Je lepo ohranjena, ima strehico za sonce in je zelene barve. Plačala sem pa 40€ zanjo. pa tudi za kakšno drugo stvar se kar splača na Bolho pogledat. Vsaj meni se tako zdi....

clock-img

06.03.2008, 07:23

clock-img

tteeaa

pencil-img

299

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Maš pa čisto podobno obliko kot jaz in jaz ful računam na punčko, ker imam lubeničasto obliko in pravijo, da je to user posted image .
Prerokujem ti, da boš ti tud dobila pupiko.

LP

Se strinjamuser posted image . ampak zdravniki pa še kar modro molčijouser posted image . Morda bom v torek na pregledu končno dobila tudi zdravniško potrditev spolauser posted image . če ne bo mali lump spet ritke kazaluser posted image

clock-img

06.03.2008, 07:52

clock-img

l.daisy

pencil-img

1702

dobro jutroooo.... kakšni lepi bušijiuser posted image user posted image user posted image
jaz sploh ne vem, kdaj bom kaj nabavila za moja user posted image user posted image ... včeraj sva šla malo pogledat cunjice in pripomočke, pa mi je uspelo samo prsne blazinice kupit... pomojem niti pol ponudbe nisva pogledala, sem bila čisto fuč... kombinacija tretjega trimesečja in spomladanske utrujenosti zgleda... user posted image
aja, pa še pas sem si naročila, ker mi ne bo zneslo brez njega, že zdaj me na nos vleče... mi ga je že prejšnji mesec priporočila fizioterapevtka, samo ne vprašat, koliko stane: 51 € user posted image user posted image   sem probala tistega elastičnega od la vie-ja, pa se mi zdi, da je to bolj slaba opora, pri tem ortopedskem je pa božanski filing, ko mi ga je dala gor... za tistih nekaj sekund me je kar nehal bolet križ...
je pa tak (torej najbrž vreden svoje cene glede na la vie-jev kos elastike - ki bi ga, btw. pomojem lahko naredila tudi doma):

user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

clock-img

06.03.2008, 07:54

clock-img

Anonimen

Dobro jutro. Evo, vam še jaz pristavim kavico.user posted image user posted image user posted image

Danes sem se končno naspalaaaaaaaaaaaaaaa.user posted image  Včeraj sem padla v osteljo že pred 10zvečer.Niti prebrat vas nisem šla.user posted image

tteeaa, lep trebušček.

*Mojca*. tebe pa prosim za geslo, da še jaz pokomentiram tvoj trebušček, ki je bil do zdaj tako skrivno majhen.user posted image  

clock-img

06.03.2008, 07:54

clock-img

simdar

pencil-img

18

Dobro jutro.

Ja na Bolhi res dobiš marsikaj uporabnega, samo nikoli ne kupuj na slepo -  da ti prodajalec pošlje po pošti. Raje pejd pogledat.

Dons sem začela dan z trdim trebuhom. Je že minilo.
Drugi teden mam v četrtek pregled. Me je kr mal strah, ker sem se v 2 tednih zredila za 3 kg, tko da sem zdej na 8+. Komaj čakam 3D  - 14.03.

clock-img

06.03.2008, 08:00

clock-img

Anonimen

Dobro jutro. Kako ste danes? Jaz sem se tudi kr naspala. Komaj čakam, ker baje dans dobim vozičekuser posted image user posted image user posted image

clock-img

06.03.2008, 08:03

clock-img

Anonimen

U, super, voziček dobiš.user posted image
nya, danes si ti tudi že na sitno po enem tickerju.user posted image user posted image

clock-img

06.03.2008, 08:04

clock-img

l.daisy

pencil-img

1702

ojla čveke... ste se zbudile a? user posted image

jaz sem tudi kar dobro spala, šla na wc samo dvakratuser posted image

nya, kateri voziček sta izbrala?

clock-img

06.03.2008, 08:07

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

U, super, voziček dobiš.user posted image
nya, danes si ti tudi že na sitno po enem tickerju.user posted image user posted image

Ja, k un ta drug mal zaostajauser posted image

voziček
user posted image

clock-img

06.03.2008, 08:20

clock-img

Anonimen

Dobro jutro,od mene pa en velikuser posted image kapucino!

Mi imamo spet soncek,juhuhu,tako da grem malo v nabavo.

I.daisy:tudi jaz sem razmisljala,da si kupim nos.pas,ker imam trebuh ze sedaj zelo velik,in ko hodim imam obcutek,da mi bo kar dol padel.

nya:lep vozicek.Kolk je pa bil,ce smem vprasat?

mojca:jaz bi tudi geslo pleees.

clock-img

06.03.2008, 08:21

clock-img

Anonimen

130€

clock-img

06.03.2008, 08:24

clock-img

l.daisy

pencil-img

1702

nya, vaaaau, lepe barve, pa poceni user posted image

kleopatra28, pojdi probat v kakšno trgovino z medicinskimi pripomočki... boš videla. kakšno olajšanje... pa da ne boš preveč iskala: firma je thuasne, model ORTEL P ref. 2740... pri vas ga imajo ziher v več trgovinah, kot pri nas... 

< Sporočilo je popravil l.daisy -- 6.3.2008 8:25:10 >

clock-img

06.03.2008, 08:33

clock-img

čbela

pencil-img

163

jutro punce!
kera zima je spet...pa spet z jaknami okol letamouser posted image sm misnla da bomo že v poloverčkih pa bušije kazaleuser posted image
jaz sm vredi....brcamo na polno...sploh zutri pa zvečer al pa k kej pojemuser posted image
a katera ve kaj je treba pol vse urejat papirje za otroka(zdravstvena,rojstni list, vrtec, otroški dodatek)?nism poročena.....prvič sm user posted image pa zato sprašujem kdaj se to ureja in kje?

clock-img

06.03.2008, 08:41

clock-img

tteeaa

pencil-img

299

Nya - jaz bi tudi imela tak voziček, mi je full lep, pa še poceni. Zaupaj mi, kje si to nabavila. a je to tisto z Bolhe? ali sem jaz kaj pomešalauser posted image user posted image

clock-img

06.03.2008, 08:42

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

dobro jutro
še ena user posted image  od mene

mene je včeri tko hit zmankal sem neča zvečer namen mal zvami počvekat, sem se ful naspala
Mojca jest bi tud geslo prosim
zdej grem pa še jest probat svoj buši gor dat
nya ful fleten vozičekuser posted image
pa tale pas za križ se mi zdi tud ful fajn, si ga bo treba umiselt

clock-img

06.03.2008, 08:44

clock-img

beyba

pencil-img

2002

Dobro jutro čveke...sem vaas komaj prebraa trajal je skori eno ur....  Bog ne daj da cel teden nebi šla na RR bi čist vun padlauser posted image user posted image user posted image

Jst sem pa zaspana me je telefon od mojga zbujal od 12- pol enih, potem pa nisem mogla zaspat nazaj do pol treh skori in ob šestih ustajanje....

Sem mu zagrozial da bo naslednjič letel skozi okno, on bo moral pa z mano karte igrat, dokler ne bom spet zaspala nazaj....

clock-img

06.03.2008, 08:44

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

IZVIRNO SPOROČILO: čbela

jutro punce!
kera zima je spet...pa spet z jaknami okol letamouser posted image sm misnla da bomo že v poloverčkih pa bušije kazaleuser posted image
jaz sm vredi....brcamo na polno...sploh zutri pa zvečer al pa k kej pojemuser posted image
a katera ve kaj je treba pol vse urejat papirje za otroka(zdravstvena,rojstni list, vrtec, otroški dodatek)?nism poročena.....prvič sm user posted image pa zato sprašujem kdaj se to ureja in kje?

na socialno pejt tam kjer maš ti stalno prebivališče

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem