writing-img

RE: Junijčice 2008- 2. del

clock-img

26.02.2008, 20:33

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

jaz ne delam nič, bi pa morala kaj začet ker me včasih prav boli hrbtenica...prej pa nikoliuser posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

26.02.2008, 20:36

clock-img

l.daisy

pencil-img

1702

tudi jaz ne.... saj kaj veliko tudi ne moreš...
mene so poslali k fizioterapevtki zaradi bolečin v križu... edina fora, ki mi jo je pokazala je ta, da napneš eno mišico, ki je v bistvu pod trebuhom in še z eno hrbtno tvori obroč okrog in okrog... je pa cela umetnost, da naštudiraš kako jo napeti, da ne bi hkrati napenjala še trebušnih mišic...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

clock-img

26.02.2008, 20:36

clock-img

Anonimen

Jaz imam žogo, pa sedim na njej če me začne bolet. Drgač pa poskušam sedet čimbolj vzravnano.

clock-img

26.02.2008, 20:37

clock-img

Anonimen

Zaenkrat še nimam težav s hrbtenico-trkam na les.

clock-img

26.02.2008, 20:41

clock-img

tteeaa

pencil-img

299

IZVIRNO SPOROČILO: Shani

Hoj,

punce imam eno vprašanje, zadnje tri dni čutim blage krče (zgleda kot M krči)ampak ne skoz pa me zanima ali je še pri kateri tako. Nevem ali naj grem do G ali je to normalno.

lp

Meni se je dva tedna nazaj dogajalo popolnoma enako. Potem pa je samo od sebe nehalo. Rezultat teh blagih krčev pa je bil, da mi je precej zrastel trebuh, tako da so bili krči očitno od raztezanja maternice. lahko pa seveda greš tudi do ginekologa, da boš pomirjena...user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

clock-img

26.02.2008, 20:41

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

ma sej jaz tudi ne, ampak občasni zaštiha user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

26.02.2008, 20:43

clock-img

tteeaa

pencil-img

299

IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

drugače se pa vrača tista utrujenost iz prvih mesecev... kar spala bi in spala... no, najbrž tudi zaradi pogostih nočnih obiskov wcja...
pa že spet zeham...

Jaz sem tudi kar naprej utrujena in kar naprej bi spala. Popoldan spim dve uri, zvečer pa spet brez težav zaspim. In zaenkrat še nimam težav z lulanjem ponoči, grem le enkrat na noč. Se pa zadnje čase veliko zbujam zaradi nočnih mor. To pa ni prijetnouser posted image

clock-img

26.02.2008, 20:45

clock-img

tteeaa

pencil-img

299

dobrodošle nove souser posted image ! Lepo, da ste se nam pridružile. Čakamo na vaš čvekuser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.02.2008, 20:46

clock-img

alea01

pencil-img

2902

jaz imam tudi nočne moreuser posted image . pol pa še zaradi tega ne spim

clock-img

26.02.2008, 20:47

clock-img

tteeaa

pencil-img

299

Glede na to, da mi je v zadnjih dneh po sprehodu vedno otrdeval trebuh, sem danes izpustila sprehod in je v redu - ne trdiuser posted image . Mi je pa škoda sprehodov, ker je tako fino zunaj v tem sončku, no, se bom pa bolj sončila pri miru, dokler še ni prevroče sonceuser posted image

clock-img

26.02.2008, 20:48

clock-img

tteeaa

pencil-img

299

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

jaz imam tudi nočne moreuser posted image . pol pa še zaradi tega ne spim

A potem so tudi nočne more stranski produkt nosečnosti? Ker jaz prej nisem imela težav z njimiuser posted image

clock-img

26.02.2008, 20:48

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

moj user posted image  zdele tko brca da me kr premetava

jest pa ful ne morem spat pa bi včasih tko rada pop. mal zaspala pa mi ne uspe

clock-img

26.02.2008, 20:49

clock-img

alea01

pencil-img

2902

Jaz sem tudi danes izpustila sprehod, sem pa zato sedela eno urco na sončku. sem mal bol počivala danes in tudi ni nič bil trd trebuh in tudi bolel meni ničuser posted image user posted image

clock-img

26.02.2008, 20:49

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tteeaa

Glede na to, da mi je v zadnjih dneh po sprehodu vedno otrdeval trebuh, sem danes izpustila sprehod in je v redu - ne trdiuser posted image . Mi je pa škoda sprehodov, ker je tako fino zunaj v tem sončku, no, se bom pa bolj sončila pri miru, dokler še ni prevroče sonceuser posted image

A magnezij piješ? Men je ok, odkar ga.

clock-img

26.02.2008, 20:51

clock-img

alea01

pencil-img

2902

Jaz pijem magnesol, pa ni nič boljšuser posted image

clock-img

26.02.2008, 20:52

clock-img

tteeaa

pencil-img

299

Ja, pijem magnezij - 2 šumenki na dan. Meni je tudi fino pomagal, dokler nisem začela z daljšimi sprehodi. Ti mi pa žal ne pašejo, tako da jih pač ne bom več imela....

clock-img

26.02.2008, 20:53

clock-img

l.daisy

pencil-img

1702

jaz sem tudi opazila, da če ne grem po stopnicah (živim v 2. nadstropju), da kakšen dan speljem tudi brez otrdevanja... sam kako naj pa pridem ven drugače, kot da grem po stopnicah...
sicer imam pa vedno, kadarkoli sem pokonci zategnjen trebuh...

clock-img

26.02.2008, 20:56

clock-img

tteeaa

pencil-img

299

Glede na to, da je to otrdevanje tako zelo pogosto, nas menda ne rabi preveč skrbet. je pa sigurno boljše, da se izogibamo tistih stvari, ki nam ne pašejo, če se to seveda da. Vedno ni mogoče.

jaz sem še toliko bolj pozorna na to, ker me je strah prezgodnjega poroda. Moja kolegica je pred pol leta rodila v 6, mesecu in je punčka komaj preživela. Vprašanje, če bo lahko kdaj sama dihala brez kisikove bombe. Grozne stvari so touser posted image

clock-img

26.02.2008, 21:02

clock-img

l.daisy

pencil-img

1702

mene je tudi strah tega, sploh ker mi noben ne pozabi povedat, da se to dvojčkom še posebej rado dogaja... 

clock-img

26.02.2008, 21:04

clock-img

Anonimen

Punce, saj bo, pozitivno razmišljati je najpomembnejeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.02.2008, 21:08

clock-img

l.daisy

pencil-img

1702

itak... glavo gor, mislit na lepo, pa bo...
ampak sem pa jezna na vse take gobce... user posted image

clock-img

26.02.2008, 21:10

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

itak... glavo gor, mislit na lepo, pa bo...
ampak sem pa jezna na vse take gobce... user posted image

Moja prjatlca pravi, da takim pokažeš jezikuser posted image

clock-img

26.02.2008, 21:11

clock-img

l.daisy

pencil-img

1702

aaaaaa, pozabila na housa...
čvekajte še naprej... lahko noč...

clock-img

26.02.2008, 21:12

clock-img

Anonimen

Jst tud gledat housa. Čao

clock-img

26.02.2008, 21:12

clock-img

pikica_30

pencil-img

486

Dober večer! Lep pozdrav novim so user posted image ! nas je kar veliko ratalo, ane. jaz vam moram tud pojamrat... user posted image  mene GROOOZNo bolijo sramne kosti in vezi v dimljah in še noge me pečejo kot user posted image ! premikam se kot robot in komaj prehodim par metrov od stanovanja do avta in od avta do službe! user posted image  obup, vam povem! mislim, da je lunca pravila, da ima podobne težave! ampak meni se te moje obupne bolečine ne zdijo normalne in če bo šlo tako naprej bom klicala G - pregled imam šele čez 14 dni. pa zdaj mi gre ful na živce, ker za vikend letiva v nemčijo, mene pa takoooo boli, da se komaj premikam...user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem