Dobro jutro, drage moje! A je noč vzela katero?
Včeri sem pozabila napisat še ene par zadev:
glede tehtnice pri G:
IZVIRNO SPOROČILO: san
jaz ponavadi sestri od G vedno rečem, da je to njihova vaga nekaj čudna. zadnjič pa prvič ni pokazala prirastka in sem rekla, ja končno enkrat, da ni pokvarjena .
Jaz se sploh ne zanašam nanjo, ker sem najbrž vedno drugače oblečena al pa obuta, zato je to sam nek okvir za materinsko knjižico. Se raje vagam vsak ponedeljek (al pa vikend, kak nanese) na tešče, po prvem jutranjem lulanju in si napišem v oni koledar od Activije za nosečnice.
San, ti si res huda s sprehodi! Ampak je res drugače, ko imaš že 2 otroka in si najbrž to navajene že od prej.

Tud sama mislim ful hodit z otroki (najprej enim).
Z
ofy, glede beleg toka, sem tud sama dobila ene svečke (na recept) in je rekel G naj najprej probam 3 dni, če bo kaj boljše. Pa ni nič boljše! Včeri se mi je zvečer, ko sem bila zunaj na parkirišču tak vlil, da sem najprej mislila, da mi je voda odtekla (čez vložek in gatke in sem mela malo mokre hlače). Pa sem tretjo vzela dva dni prej, tko da ni bilo od svečke

To me že mal skrbi, ker se bojim, da ne bom znala ločit od vode, sploh, če i bo počasi odtekala.