Hej hoj
no pa je še en dan skoraj za mano. Potekal je odlično:
zjutraj sva z mojim najprej kopalnico pomila, pol je prišel naš frizer na dom in ostrigel štiri ženske. Bo bodoča babica, pa teta, pa svakinja in tudi mamica lepa ob prihodu novega družinskega člana
. Malček palček zdej pa vsi sam še tebe čakamo.
Medtem ko je mene frizer strigel in barval, je pa
opral mi avto, pol pa še svojga. Je zdej tko lep klinči. Pol sem bila na sprehodu, pa odlično kosilo je moja mami skuhala, pol sm šla pa še na popoldanski sprehod. Zdej sm malček utrujena ampak sej bo. Mogoče se bom spravila delat voščilnice za Veliko noč. Nekaj malega imam že pripravljeno, ostalo me pa še čaka.
Glede slikanja s flešem ste se 1x pogovarjale. A je to nevarno za učke? Prvič slišim in me res zanima, sploh če je fleš vgrajen (se neki spominjam, da ste pisale, je to ok?).
Mergetka: novorojenčki imajo zelo občutljive učke na svetlobo, zato ni priporočljivo jih slikati s flešom vsaj do 3 mesecev, ker pri tem nastane zelo močna svetloba. Če res ne gre drugače, slikaj

bolj od daleč, da se svetloba vsaj delno razprši. Kar pomisli kako je pri tebi, če te kdo slika od blizu s flešom in da gledaš proti fotoaparatu. Tudi nam trpijo učki zaradi tega, sam se veliko lažje prilagodijo, ker smo svetlobe vajeni.

pa so bili v naših bušijih 9 mesecev in učkov še nimajo toliko razvitih za take hitre spremembe. Malo bolj po domače opisano, ampak upam da dovolj razumljivo.
Zofy: moji sošolki se je čep odluščil skoraj 2 meseca pred rokom. G ji je rekel naj bolj počiva, da bo lahko

donosila. Rok ima aprila, pa še ni rodila. Tako, da tole s čepom je res odvisno od vsake

posebej.