IZVIRNO SPOROČILO: janet
No sicer mama danes časti biftek, ker je včeraj kupila drug avto, tk da mislim da bo bol skromno kosilo, čeprav ga jaz ne upam dosti pojest, sam smo zadnjič neki debatirale, kak je že če mam toxo pozitivno - stara okužba- taj se ni kaj za bat, al kaj smo že debatirale, a se katera spomni?
Če si že enkrat prebolela toksoplazmozo, se ti ni treba ponovno bati.
Drugače sem pa jaz danes spala super.
Včeraj sva šla z

v Maribor, sem šla na faks na ene konzultacije. Sem dobila članek v angleščini in sedaj moram na podlagi tega članka napisat seminarsko. Sama sem pa bolj ko ne skregana z angleščino.

Potem sva šla še v kino, sva šla gledat Predzakonske zdrahe in mi je kr vredu film, taka bolj izi varianta in veliko smeha.
Cotke - še nimam nič opranega, razen plenice. Sedaj še čakam, da mi

naredi eno polico zraven previjalne mize in na eno omaro bova dala dodatno delat vrata (sedaj so police). Ko pa bo to porihtano, bom začela prat. upam, da bo to že naslednji teden.
Babyphone - ga bom sigurno imela, ker se mi neda, da bi nonstop vlekla na ušesa ali se je

že zbudil ali ne. Pa še lahko ga vključim in skoči pred hišo, ali pa v spodnje nadstrpje.
Lepo se imejte.