IZVIRNO SPOROČILO: san
dinki, a veš da smo mi tud hoteli danes na tist konc k jezeru mal pogledat, pa smo pol spremenili plan.
sem te še hotela vprašat, a si se z babco potem kaj zmenila? si enkrat napisala, da si z eno domenjena, če se ne motim. glede bolečega grla, po moje je to kakšen RRmarčevskivirus: iz nčk nate, zdej pa že mene grabi. pazite se ostale!!
Škoda, da niste prišli, je blo tko lepo sedet zunaj na sončku...no, sej ste zagotovo šli pa nekam drugam na lepš
Glede babce...sem bila takrat v P in me je dala na CTG pa pritisk mi je zmerila. Vse je bilo OK. Malo je blo čudno vse skupaj, ker je imela ful gužvo....je rekla, da jo imajo kar skoz zadnje čase (čudn, a ne

). Zmenili sva se le toliko, da naj takrat ko bom šla v P rodit, ji napišem en SMS. Če bo delala je itak v redu, če ne bo pa poskusila kaj poklicat oz. mi je rekla naj kar po njej vprašam takoj ko pridem. Je rekla, da kaj več ni v njeni moči, da so nehale hoditi izven svojih delovnih ur, če ne gre res za kakšen domač primer...sej čist zastopim.
Grlo pa pazi...zdej je bolečina res zapustila moje grlo, pa sem se že spraševala kam je šla...zdej vem, da je pri tebi

...ti jo kar imej, ti jo dam, al jo pa naprej podaj