Pozdravljene!
Da ne boste mislile, da sem spala do sedaj.
Nisem. Je pa res, da dopoldan nimam ravno časa pisat, ker je
in sva takrat skupaj, ker je popoldan on v službi. Sva šla že na sprehod. Sva šla do matičnega urada, da bi se pozanimala glede stalnega prebivališča in dokumentov.
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13
Joži79 in Lucalu, kaj pa če se
ne premika ravnao takrat, potem pa ne moreš pritiskati gumbka
Drugače pa hvala za pojasnillo, bom povedala anslednji teden, če je bilo potrebno pritiskat gumbek, ali je pa bo tako kot pri Janet.
Če se ne premika, pomeni, da spi... potem ponavadi počakajo, da se zbudi... meni pa ga je zadnjič zbudila kar sestra...
Torej, če želijo narediti CTG, morajo

zbudit. Nisem vedla.
Marita - čestitke za uspešen pregled in držim pesti, da bo tako tudi danes. Sem ravno prebrala tvoj naslednji post in ti bom kar čestitala še za ta uspešen pregled. Je ap res, da se kar približujejo roki in vse tako hitro mine. Po takšnih stvareh se šele zavedaš, kako blizu smo že.
Še ena se javlja, ki je očitno bolj kmečka. Tudi jaz se ne mislim ne vem kako rihtat za iz porodnišnice. Mojemu bom rekla, da mi naj prinese nosečniška oblačila. Tako kot ste rekle, ta dan je od

in ne od nas.
Špela100 - tudi tebi česttike za uspešen pregled.