dobrovoljčica večina na prvem UZ res vidi srček, kar nekaj jih pa še ne in jim pol na naslednjem UZ veselo bije.
Poskusi čim manj mislit na to. Če ne bi blo kaj dosti upanja, bi ti Reš že povedal.
Pri meni sta bili na prvem uz dve GV veliki 10 in 8 mm, ploda še ni blo videt. Čez en teden v eni vrečki že viden plod, brez utripa, druga vrečka ni več kaj dost rastla. Naslednji teden (8t4d) ni blo posebnega napredka. Plod zelo majhen, brez utripa, sledila abrazija.
Držim pesti!!
Anadejka, naj se jajčka lepo plodijo in delijo
Arneja, pomagalo je najbrž res vse, še najbolj pa prava doza hormonov in optimizma. Drugič točno veš, kaj te čaka.
Jaz sem od zadnje stopke imela še cel teden konkreten flek, celo bulo. Bolelo pa ko hudič. Prvi dan sem prav težko sedela. Ta pregnyl je res zoprn, peče ko sto vragov. Hvala bogu, da je v celem postopku samo ena taka inekcija.
Daisy jaz sem zadnjič takoj po koncu tretje
začela s postopkom. Sem imela takratkega
čim je bil minus z pingvini. Zdaj pa tut tko nekako štejem. Prva po abraziji je mimo, čez kake dva tedna bo druga, pol se pa že naročim na razgovor pred tretjo. Saj bo sam povedal, če bo prekmalu. Pa če bo
prišla na napačen dan, bom sama prestavla za en ciklus.
Izvide iz genetike že imata?
Sabsa, endometrij je maternična sluznica, ki se ob menstruaciji izloči, z novim ciklusum pa spet začne rast in mora bit pri ET vsaj 8 mm velika. Tvoja je sedaj večkot idealna za vgnezditev
je pa čudno, da je taka na začetku postopka
no, hotla sem ti povedat, da to nima nobene veze z endometriozo, te ti ne morjo na UZ merit
Kajsica, upam, da boš dobro uredila na GK.
Mihi, čestitke za
in bravo za celo vojsko pingvinov!!!!
Mijavček, upam, da bo kmalu vse ok. Sem pa prepričana, da je ta hiperstimulacija stranski učinek
Pikovit
najprej sem na začetku tega posta napisala, da upam, da se na adrialabu že dela lep izvid, zdaj, ko sem se prebila čez vse strani, pa vidim to novico
Ta M je pa res nesramna packa, mar bi prišla pred enim tednom, če je že mislila. Bi pa na tvojem mestu zdaj prosila za kake nadaljne preiskave.