IZVIRNO SPOROČILO: mihi78
Mi je ravnokar prijateljica poslala SMS, da me pride malo pogledat. Hvala bogu, ker bom pop
od dolgčasa.
Očitno v življenju res ne moreš imeti vsega. PRESNETO saj jaz nočem vsega, samo majhno piko poko!!! A je to res preveč
Želim vam lep dan.
Mihi78, tudi nas čaka sreča in bomo imele svoje pikice, jaz v to trdno verjame. Ene prej, ene pa kasneje, ene z večjimi težavami, ene v prvo, žal je mati narava včasih groba do nas, ampak mi se ji ne damo... Ja težko je in se sprašuješ zakaj pa jaz ne, ampak ti povem, tudi ti in jaz in vse ostale bomo mamice.
Ene pač lažje pridejo do tega, samo predstavljaj pa si kako bodo naši otroci zaželjeni in da verjetno ne boš nikoli niti pomislila ne, kaj mi je bilo pa tega potrebno. Gledam nekatere, ki jim je bilo po naravni poti pač dano in se je pač zgodilo, ima marsikatera popolnoma drugačen odnos do otrok.
No toliko da vam povem, sem poklicala sestre od Reša in prosila da mi prestavijo datum, ker imam poseg 31.1. in da bi pač rada dobila drugo mnenje pred posegom. Ej brez problem, takoj in sedaj grem k njemu 27.3. ob 17:30. Res so prijazne in razumljive, vsaka jim čast.