Ojla,
sem že doommaa!
Joj, kok je fino bit doma
.
Ste ble kr pridne čveke, sem malo prečekirala ene tri strani;
najprej lara hvala, ker si posredovala moje sporočilo pa kapo dol za pesmico,..., jooj sem se nasmejala, ti si pa res talent, kaj če bi kakšno zbirko izdala? Resno mislim.
Potem pikovit, mi je res žal, res. Pismu pa tazadnji dan ... Ampak vidim, da si že v polnem pogonu, le tko naprej!
Vidm tud na seznamu, da se ful dogaja, ful punkcij je blo, pa ET ji, jooj, kok gre čas hitr; špelka že v nedeljo ET? Bravo za jajčka
pa anadejka, teb tud, kok držim pesti
.
Lejla, ti maš pa jutri že UZ?, tud nate bom mislila
Shuka pa nate tud!
Kajsica, tud tvojo štorijo sem prebrala,..., veš kaj moj tast pravi; več glav-več zelja, ti kar pejt in v LJ in k Rešu!
Arnejči, uf, sej ne vem kaj naj teb napišem,..., zgleda da res tale februar ni bil lih pravi za vaju... Ampak važn, da bo s tvojim vse Ql in čez kakšen let, ko bosta pestvala
, bo tole vse skup samo en čuden spomin. Drži se!
Ojoj, sej sploh ne morem vseh naštet. En lep pozdravček vsem, tud tistim, ki vas nisem omenila. Sem vas res pogrešala!
Zdaj pa še raport iz bolnice:
ker sem se v pon. ful slabo počutila, brez sape, pa trebuh ko balon, sem se šla pokazat na GK in je bla lih dr. Ribičeva na UZ, kar po hitrem postopku so me spakiral na oddelek, na intenzivno..., jaz pa čeljust do tal,.. sploh nisem dojela kaj se dogaja; no potem so mi karnaprej merli pritisk, pa temperaturo, pa lulat sem mogla v posodo, da so vidli kok gre not, pa kok ven, pa kri dat, aja, pa trebuh merit, pa tehtat se,..., za obroke sem pa dobivala poseben beljakovinski dodatek,...., vglavnem pital so me ko kakšnega pujska, potem pa tehtal pa trebuh merli
, ker je operacijska v sosednjem prostoru, sem se že ustrašla, da ne bojo kakšnih kolin uprizoril
. No, šalo na stran, tale hiperca ni prav nč lušna stvar, trebuh me boli, ko pr norcih, pa vse moram delat ko v počasnem posnetku. No, ker so po treh dneh ugotovil, da se kri izboljšuje, da sem pridno lulala in da trebuh ne raste,..., so me končno spustil domov. Čeprav se je sestra ta zadnji dan zmotila in je obseg trebuha v karton namesto 76cm, napisala 67 cm..., jest sem vidla, ampak sem bla kar tih, ker se mi res ne zdi potrebno, da bi še naprej tam not visela. (aja, drugač mam okol pasu tam okol 50 cm)... Res sem ko en balon,..., približno v 6. mesecu zgledam...
Aja, pa najpomembnejše... M
še ni, danes sem 12.dan po ET in 17.dan po punkciji,..., sej vem da to še nič ne pomen,..., si kar ne upam upat, se bojim, da bi bilo potem razočaranje preveliko.
Punce, hvala za vse pestke in lepe želje. D best ste!
< Sporočilo je popravil Mijavček -- 28.2.2008 10:22:22 >